Region

Svet

Estrada u suzama: Preminuo istaknuti muzičar Duško Jovanović

Poznati pijanista i muzičar Duško Jovanović, koji je godinama sarađivao sa brojnim muzičkim zvezdama, preminuo je danas, prenosi Grand.

Estrada u suzama: Preminuo istaknuti muzičar  Duško Jovanović Foto: AI



Njegova dugogodišnja saradnica, Nada Pavlović, potvrdila je ovu tužnu vest, izražavajući duboko žaljenje zbog gubitka bliskog prijatelja i kolege.

„Otišao je veliki umetnik, naš dragi Duško Jovanović. Teško je prihvatiti da ga više nema među nama“, izjavila je Pavlovićeva, osvrnuvši se na njihove zajedničke godine na sceni.




Njegovi prijatelji i kolege iz muzičkog sveta prisetili su se zajedničkih trenutaka sa Duškom, ističući njegov doprinos muzičkoj sceni.

Srđan Marjanović, koji je sa Jovanovićem obeležio veliki jubilej 2019. godine, izjavio je: Duško je bio ne samo vrhunski pijanista već i prijatelj kog ćemo se uvek sećati sa ljubavlju i poštovanjem.“

Kremacija će biti održana 23. oktobra u 13 časova, a brojni prijatelji i saradnici najavili su da će se okupiti kako bi mu odali poslednju počast. Vest o njegovoj smrti potresla je muzičku zajednicu, koja ga pamti po nesebičnoj posvećenosti umetnosti i velikom talentu, prenosi Grand. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>