Region

Svet

Seka Aleksić otkrila nepoznat detalj iz života Tee Tairović: Dečko je zaključao u stanu!

Seka Alekić, gostujući u jednoj emisiji otkrila je zanimljivu situaciju u kojoj se našla njena koleginica Tea Tairović.

Seka Aleksić otkrila nepoznat detalj iz života Tee Tairović: Dečko je zaključao u stanu! Foto: Youtube printscreen/TV Pink



U nedavnom razgovoru, Seka Aleksić se prisetila jednog neobičnog momenta saradnje sa Teom. Pevačica je otkrila da je njena mlađa koleginica kasnila na sastanak, jer je dečko zaključao u stanu.

"Tea ima ozbiljnih problema sa kašnjenjem. Ona jako kasni i to jedino što mi se kod nje ne dopada jer profesionalci ne smeju da kasne. Ne mogu to sebi da dozvole i to je veliki luksuz. Pre neki dan smo imali sastanak i ona je baš dugo kasnila - 45 minuta. Zaključao je dečko u stanu i odneo je ključ, zaboravio je da ostavi drugi. Ona nije mogla da izađe. Ja sam sad htela da izbacim četiri pesme, ali smo imali problem jer nismo imali četvrtu pesmu" -  rekla je pevačica i nastavila:


Foto: Youtube printscreen/TV Pink​

"Tea je kasnila, ona je kriva. Kad odete na nastup kod Tee, kažite joj da se malo ubrza. Ali će verovatno u nekom trenutku da poradi na tome ovih dana. Tea i ja smo već par meseci non-stop na vezi i pričamo. Ona je kasnila sa tom četvrtom pesmom i ja sam joj rekla: "Tea, ja imam pripremljene spotove”. A ona kaže, baš se iznervirala: "Izvini, a ko još ima snimljene spotove a nema pesme?” Ja joj kažem - ja (smeh)"
- završila je Seka.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>