Region

Svet

Jelena Karleuša otkrila istinu o Nikoli Jovanoviću: Kako je preživela nasilje!

U razgovoru sa medijima, Jelena Karleuša je progovorila o fizičkom nasilju koje je doživela od bivšeg supruga Duška Tošića i o prijateljstvu sa košarkašem Nikolom Jovanovićem. Pevačica je demantovala spekulacije o njihovoj vezi i naglasila da je važno okrenuti se pozitivnim temama i ostaviti teške trenutke iza sebe.

Jelena Karleuša otkrila istinu o Nikoli Jovanoviću: Kako je preživela nasilje! Foto: Printscreen Youtube/Prva TV




Pop diva Jelena Karleuša otvoreno je progovorila o fizičkom nasilju koje je trpela od bivšeg supruga Duška Tošića, ali i o prijateljstvu sa košarkašem Nikolom Jovanovićem. U razgovoru sa medijima, Jelena je demantovala spekulacije o njihovoj vezi, naglašavajući da ne želi da dodatno opterećuje svoju porodicu i prijatelje te da je važno okrenuti se lepšim temama.

U nedavnom intervjuu, Jelena Karleuša je komentarisala incident koji se dogodio kada je njen bivši suprug napao nju i njenog prijatelja, Nikolu Jovanovića, u njihovoj kući na Dedinju. Pevačica je istakla da su se prošle teške situacije, ali da ne želi više da se vraća na njih. "Na tu temu ne bih, jer je to već ispričana priča. O tome se mnogo pisalo, a ne želim da uvlačim Duška, Nikolu ili moju porodicu u ovo," izjavila je ona.


Nikola Jovanovic prijateljstvo ili ljubav sa Karleušom
Foto: Printscreen Youtube/Ekskluzivne vesti
 


Podsetimo, incident se desio u junu, kada je Jelena prijavila Duška policiji zbog fizičkog nasilja. U trenutku napada, Tošić je bio pod dejstvom alkohola i ponašao se nasilno prema njenom prijatelju. Iako nije imala vidljive povrede, njen prijatelj je zadobio ogrebotine. Nakon incidenta, Dušku je zabranjeno da se približava Jeleni.

Jelena je u razgovoru istakla da je važno da se fokusira na pozitivne aspekte života i nada se da će ubuduće biti više lepih stvari, a manje nasilja i sukoba.


Možda vas interesuje:
Indi iskoristila Zorana Marjanovića za muzički povratak: Da li je ljubav bila samo fasada?

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>