Elita 8

Parovi

Haos u emisiji Pretres nedelje: Miljana Kulić i Bebica u žestokom sukobu!

Sukob između Miljane Kulić i Nenada Macanovića Bebice eskalirao je sinoć tokom emisije "Pretres nedelje". Uvrede, pretnje i pokušaj tuče potresli su Belu kuću, dok su starleta Teodora Delić i Nenad Marinković Gastoz takođe bili uvučeni u dramu. Bezbednosno osoblje jedva je uspelo da razdvoji zaraćene strane, a Miljana je zbog agresivnog ponašanja dobila kaznu od Velikog šefa.

Haos u emisiji Pretres nedelje: Miljana Kulić i Bebica u žestokom sukobu! Foto: Printscreen Youtube/Zadruga



Sinoćnja emisija "Pretres nedelje" donela je novi nivo drame u rijalitiju, kada su se Miljana Kulić i Nenad Macanović Bebica našli u centru žestokog sukoba. Miljana, koja izgleda još uvek nije prebolela bivšeg partnera, nije birala reči, upućujući teške uvrede ne samo Bebici, već i njegovoj novoj devojci, starleti Teodori Delić.


Sukob je eskalirao kada je Bebica izgovorio pogrdne reči, što je Miljanu navelo da krene ka njegovim stvarima s namerom da ih uništi. Ipak, Nenad Marinković Gasttozz je intervenisao, pokušavajući da je spreči u tome. Uprkos naporima obezbeđenja da zaustavi dalju eskalaciju, Miljana je uspela da se domogne nekih Bebicinih stvari, nastavljajući sukob i u dvorištu.
 

Slavko Štimac o kultnoj sceni sa Jagodinkom: Sramota me je da gledam!


Svađa u rijalitiju Elita 8
Foto: Printscreen Youtube/Zadruga


Verbalni sukobi kulminirali su psovkama i pretnjama, a situacija je dodatno zategnuta uvredama na račun porodice. Zbog svog ponašanja, Miljana je od strane Velikog šefa kažnjena, a sukob između nje i Bebice nastavlja da privlači pažnju javnosti i izaziva burne reakcije među gledaocima.

Video snimak sukoba pogledajte OVDE.
 

Kristijan, Dušica i Sneža na pijaci: Pogodba s prodavcem izazvala burne reakcije!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>