Region

Svet

Milan Kalinić prolazi kroz težak period, a komšije ogorčene zbog njegovog bahatog ponašanja!

 Vest o razvodu Milana Kalinića nakon 18 godina braka šokirala je javnost, a situacija se dodatno komplikuje zbog glasina o tajnoj aferi njegove supruge. Komšije na Vračaru nisu zadovoljni njegovim ponašanjem i parkiranjem, dok mediji prenose da je voditelj povučen i da retko napušta stan. Saznajte šta je izazvalo ovaj skandal i kako reaguje njegov novi komšiluk!

Milan Kalinić prolazi kroz težak period, a komšije ogorčene zbog njegovog bahatog ponašanja! Foto: Printscreen Youtube/K1





Iznenadna vest da se Milan Kalinić razvodi posle 18 godina braka i da je napustio porodični dom šokirala je javnost. Kako domaći mediji prenose, glumac i voditelj se prvo preselio kod svoje majke, a zatim je promenio stan i sada živi na Vračaru. Međutim, iako su ga komšije sa Voždovca hvalile, novi susedi sa Vračara nisu toliko zadovoljni njegovim ponašanjem.

Navodno, Kalinićev džip često nepropisno blokira trotoar, a komšije tvrde da koristi izolir traku da bi sakrio registarske tablice i izbegao kazne. Uz to, po gradu su počele da kruže glasine da je došlo do svađe u braku zbog navodne afere njegove supruge Sandre sa poznatim beogradskim ugostiteljem, što je navodno dodatno pogoršalo situaciju.


Milan Kalinić tokom gostovanja u tv emisiji
Foto: Printscreen Youtube/K1


Milanovi bliski prijatelji su potvrdili da je priča o aferi bila presudna za razlaz. Iako je Kalinić poznat kao čovek sa bogatim društvenim životom, izvori tvrde da ga je ova situacija duboko pogodila, te da sada deluje prilično povučeno i usamljeno, viđen kako retko napušta stan osim zbog obaveza prema deci.

Novi susedi su nezadovoljni njegovim ponašanjem i bahatim parkiranjem, dok drugi primećuju da Milan izgleda kao brižan otac, uprkos turbulencijama kroz koje prolazi. Situacija se i dalje razvija, a javnost sa nestrpljenjem prati dalji rasplet priče.
 

Haos u emisiji Pretres nedelje: Miljana Kulić i Bebica u žestokom sukobu!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/kurir

Povezane vesti:


>