Region

Svet

Nikolina Pišek u centru skandala: Svedoci otkrili detalje krađe vredne 300.000 evra!

Svedoci na suđenju koje se vodi protiv Roka Galea izneli su ključne detalje o navodnoj krađi dragocenosti iz luksuzne vile u kojoj je boravila Nikolina Pišek. Incident, vredan preko 300.000 evra, uključuje nestanak novca, satova i nakita, a slučaj je izazvao veliku pažnju javnosti. Bivši svekar Nikoline, Miša Grof, tvrdi da je krađa iscenirana i da nikakve dragocenosti nisu ukradene.

Nikolina Pišek u centru skandala: Svedoci otkrili detalje krađe vredne 300.000 evra! Foto: Printscreen Youtube/Večernji list



Na Opštinskom sudu u Splitu održano je ročište vezano za krađu dragocenosti iz vile u Kaštelima, u kojoj je smeštena voditeljka Nikolina Pišek sa porodicom. Na sudu su svedočili pripadnici obezbeđenja angažovani od strane vlasnika vile, Roka Galea, a rasprava se vodi o krađi novca, satova i nakita vrednih preko 300.000 evra.

Prema navodima optužnice, Rok Gale je navodno iskoristio priliku dok porodica Ristović nije bila u vili te je neovlašćeno ušao i otuđio dragocenosti, među kojima su bili muški satovi, zlatna narukvica i gotovina. Dvojica članova obezbeđenja su iznela svoje svedočenje, tvrdeći da niko iz porodice Ristović tokom incidenta nije pominjao nestanak vrednih stvari.



Nikolina Pišek tokom gostovanja u emisiji - tema Videoje Ristović
Foto: Printscreen Youtube/bravo


Međutim, Viktor Ristović, poznat kao Miša Grof, otac pokojnog Vidoja Ristovića i bivši svekar Nikoline Pišek, izjavio je da je ceo slučaj lažno konstruisan i da nije došlo do krađe. Iako nije bio prisutan na ročištu, dao je izjavu kod javnog beležnika u Beogradu, a njegovo prisustvo na sledećem ročištu se očekuje.

Dalje suđenje će uključivati svedočenja drugih ključnih osoba, a cilj je da se otkrije prava istina o ovoj misterioznoj krađi.

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>