Region

Svet

Jelena Karleuša otkriva tajne poklona od Duška: Satovi su najmanji problem!

Jelena Karleuša, poznata po svojoj iskrenosti i oštrom jeziku, nedavno je na koncertu u Skoplju progovorila o poklonima koje je dobijala od bivšeg supruga Duška Tošića. Posebno su je pitali o luksuznim satovima iz njegove kolekcije, a pevačica je otkrila da joj je Duško poklonio gotovo sve što je poželela. 

Jelena Karleuša otkriva tajne poklona od Duška: Satovi su najmanji problem! Foto: Printscreen Youtube/Republika TV



 Iako su satovi simbol raskoši, Karleuša je kroz smeh naglasila da su oni najmanje bitni u njihovom braku.

Pop ikona Jelena Karleuša je zvanično započela svoju novu turneju "Alfa i Omega" u prepunoj areni "Jane Sandanski" u Skoplju. Ovaj dugo očekivani koncert privukao je obožavaoce iz svih krajeva Severne Makedonije, ali i šireg regiona, koji su došli da uživaju u hitovima jedne od najvećih zvezda Balkana. Tim povodom, portal Republika imao je priliku da razgovara sa popularnom pevačicom o njenim profesionalnim planovima, ali i privatnom životu.

Tokom intervjua, Karleuša je spomenula svoj nedavni komentar o koleginici Lepi Lukić, u vezi sa njenom šalom o jutjuberu Baki Prasetu, koja je izazvala veliku pažnju.

„Nisam pričala sa Lepom, ali Boki 13 jeste. On ju je zvao i objasnio: 'Lepa, Jelena se samo šalila, kako to nisi shvatila?', jer svi znamo da je Lepa duhovita. Zbunila nas je njena reakcija jer smo mislili da će i ona razumeti da je šala,“ rekla je kroz osmeh Jelena. „Uopšte ne znam zašto sam pomislila na Lepu u toj priči, ali bilo mi je zabavno. Verujem da bi bilo interesantno da je Baka Prase uključi u svoj lajv."

Na pitanje o poklonjenom luksuznom satu marke "Roleks" koji joj je Baka Prase dao te večeri, Jelena je odgovorila: „Da, sat je pravi, ali meni je manje bitna cena. Poklon je poklon, čak i da je lažan, nema veze, cenim gest. Imam ga, čuvam ga, ali nisam ga još nosila."

Dotaknuvši se poklona koje je dobila od bivšeg supruga Duška Tošića, pevačica je uz osmeh rekla: „Od Duška sam dobila mnogo satova, čak i one koje je on nosio. Satovi nisu bili naš problem u braku, ali pesma 'Tihi ubica' najbolje oslikava naš odnos."

 

Tragična sudbina Andrijane Lazić: Poruka na spomeniku izazvala brojne reakcije!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>