Region

Svet

Tragična sudbina Andrijane Lazić: Poruka na spomeniku izazvala brojne reakcije!

Tragična smrt Andrijane Lazić, talentovane pevačice iz Bijeljine, šokirala je javnost nakon njenog stradanja u Dubaiju 10. januara ove godine. Nakon sahrane u Velinom Selu, pažnju je privukla kontroverzna poruka na njenom spomeniku, koja je izazvala brojne reakcije i pitanja o njenom simboličkom značenju.

Tragična sudbina Andrijane Lazić: Poruka na spomeniku izazvala brojne reakcije! zengazenga007





Andrijana Lazić, dvadesetosmogodišnja talentovana pevačica iz Bijeljine, nažalost je nastradala 10. januara ove godine, nakon pada sa 24. sprata zgrade u Dubaiju, gde je bila u društvu svojih prijateljica. Ovaj tragični događaj duboko je potresao njene brojne fanove i pratioce širom regiona, dok je njena prerana smrt izazvala mnogo pitanja i spekulacija o okolnostima nesreće.

 

Sahrana u Velinom Selu i emotivni oproštaj


Posle ovog tragičnog gubitka, porodica je 19. januara organizovala sahranu u Velinom Selu, mestu koje je Andrijana nosila u srcu. Veliki broj ljudi se okupio kako bi odali poslednju počast pevačici, čiji je život nesrećno prekinut u punom cvatu. Njena porodica je podigla spomenik na grobnom mestu, ali je ono što je posebno privuklo pažnju javnosti bila poruka ispisana na nadgrobnoj ploči.

 

Kontroverza oko poruke na spomeniku


Na spomeniku Andrijane Lazić stoji stih iz njene pesme "Ubiću te", objavljene samo nekoliko dana nakon njene smrti. Ova neobična odluka porodice izazvala je različite reakcije i kontroverze u javnosti. Mnogi su se zapitali o značenju i motivaciji iza ovog izbora, kao i o tome šta on simboliše u svetlu tragedije koja je zadesila mladu pevačicu. Snimak spomenika podelio je njen otac, Nebojša Lazić Zenga, što je dodatno podstaklo raspravu u javnosti.



Groblje, spomenik- Instagram objava Andrijaninog oca
Foto: Printscreen Instagram/zengazenga007
 
 

Nasleđe koje ostaje


Andrijana Lazić ostavila je neizbrisiv trag na muzičkoj sceni, a njena prerana smrt ostavila je mnoge u šoku. Iako više nije među nama, njena muzika i sećanje na njen talenat živeće i dalje kroz pesme koje je snimila i kroz uspomene onih koji su je voleli.



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>