Svet

Region

Ubijen pozdnati reper u 22 godini: Brat se oglasio emotivnom porukom nakon tragedije

Muzička zvezda,reper Majkl Robinson (22), poznat kao Ralan Stajls, pronađen je sa teškim povredama, a lekari su se borili da ga reanimiraju, nažalost, bez uspeha.

Ubijen pozdnati reper u 22 godini: Brat se oglasio emotivnom porukom nakon tragedije Foto: AI



Kako navodi "Miror", osumnjičeni, Mahmud Hasan, ubrzo je uhvaćen i optužen za ubistvo. Imajući 24 godine, Hasan je već imao kriminalnu prošlost, uključujući hapšenja zbog neovlašćenog ulaska i krađe. Trenutno se nalazi u zatvoru okruga Franklin, a suđenje je zakazano za ponedeljak.

Ralan Stajls postao je poznat pre dve godine kada je njegova verzija popularne dečije pesme "Baby Shark" postala viralna, a video je pogledan više od četiri miliona puta. Ovaj uspeh mu je otvorio vrata za ugovor sa "Republic Records".

Nakon tragedije, njegov brat, reper poznat kao "Lil Goat", oprostio se od njega emotivnom porukom na društvenim mrežama. Podelio je video i fotografije koje su ih prikazivale zajedno, izražavajući svoju tugu:


Foto: Youtube Printscreen/Ralan Styles​

„Još uvek čekam da me pozoveš i kažeš mi da je ovo sve šala. Moje srce je slomljeno i nikada neću biti isti. Od repovanja za stolom u osnovnoj školi do postajanja superzvezda, sanjali smo zajedno, jeli zajedno, borili se zajedno, potpisali naš prvi ugovor zajedno. Volim te, brate, i dok sam živ, ti nikada nećeš umreti. Čuvaj me. Počivaj u miru, mali brate,”
napisao je on.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>