TV Show

Parovi

Majka Done Ares u takmičenju Nikad nije kasno: Ne daj bože da neko doživi tu bol (VIDEO)

Ajka Kolaković, majka preminule pevačice Azre Kolaković, poznatije kao Dona Ares, nastupila je u muzičkom takmičenju "Nikad nije kasno". 

Majka Done Ares u takmičenju Nikad nije kasno: Ne daj bože da neko doživi tu bol (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/Grand



Ova emotivna pojava iz Bihaća izazvala je posebne osećaje među prisutnima.

Kao profesorka klavira, Ajka je želela da zaključi svoju bogatu muzičku karijeru, ali i da ispuni snove svoje ćerke. 

"Moj cilj je da nastavim tamo gde je ona stala, da ponovo oživim muziku koju smo zajedno delile", izjavila je Ajka, dok su joj se oči napunile suzama.

Njen izlazak na scenu izazvao je emotivnu reakciju, a sećanja na Donu, koja je preminula nakon borbe s teškom bolešću, rasplakala su mnoge. 

"Niko nije izazvao ovakvu vrstu emocije... Naime, moja draga prijateljica, tvoja ćerka Dona Ares nas je napustila pre 7 godina i normalno da je to velika tuga za tebe i za sve koji su je poznavali. Ostavila je trag svojim prelepim pesmama, nadasve ostavila je trag kao dobar čovek"– rekao je Žika.

Ajka je nastavila: "Ona će živeti i ja kad odem, i njena dela, a mi smo svi ovde privremeno. Ne daj Bože doživetu tu bol koju sam ja doživela. Preživela sam sve oblike tuge, delujem jako i jaka sam ličnost ali sam veliki emotivac. Imale smo planove da radimo i snimamo zajedno, napravile smo i studio u kući" - prisetila se takmičarka.

Ovo veče nije bila samo njen povratak na scenu, već i emotivno putovanje kroz sećanja koja nikada neće biti zaboravljena.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>