Region

Svet

Jelena Karleuša napravila spektakl u Makedoniji: Pevala na makedonskom i podigla zastavu! (VIDEO)

Jelena Karleuša još jednom je dokazala zašto nosi titulu jedne od najvećih muzičkih zvezda na Balkanu, nastupivši pred oduševljenom publikom u Makedoniji.

Jelena Karleuša napravila spektakl u Makedoniji: Pevala na makedonskom i podigla zastavu! (VIDEO) Foto: Instagram printscreen



Na koncertu koji će se dugo pamtiti, pop diva je uspela da osvoji srca publike ne samo svojim glasom i energijom, već i posebnom gestom koja je izazvala pravo oduševljenje među prisutnima.

Karleuša je tokom nastupa iznenadila publiku izvedbom nekoliko pesama na makedonskom jeziku, pokazujući poštovanje prema makedonskoj kulturi i tradiciji.


Foto: Instagram printscreen/kalreusastar

Ovaj potez je izazvao ogromne ovacije i aplauz, jer je publika videla koliko je pevačica posvećena stvaranju posebne veze sa svojim fanovima u svakom kutku Balkana.

Kao da to nije bilo dovoljno, Jelena je na scenu izašla noseći makedonsku zastavu, što je dodatno podiglo atmosferu na koncertu.

Publika je pozdravila ovaj gest kao znak velike podrške i ljubavi prema Makedoniji, a mnogi su istakli da je Karleuša svojim nastupom pokazala kako se gradi most prijateljstva i poštovanja između naroda kroz muziku.

Pored sjajne vokalne izvedbe i energičnih plesnih pokreta, Jelena je i ovog puta uspela da pomeri granice kada je u pitanju scenski nastup.

Njen performans bio je pravi spektakl, ispunjen svetlosnim efektima i vizuelnim iznenađenjima, dok je publika pevala u glas njene hitove.

Jelena Karleuša je još jednom dokazala da nije samo muzička zvezda, već i prava regionalna ikona koja svojim nastupima uspeva da poveže ljude različitih kultura.

Njen koncert u Makedoniji bio je više od običnog muzičkog događaja – bio je to trenutak kada se muzika, emocija i poštovanje prema publici spojilo u jedno nezaboravno veče.

Kako je izgledao spektakl, pogledajte ovde.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>