Region

Svet

Milica Pavlović priznala: Ogovarala sam Jelenu Karleušu! (VIDEO)

Milica Pavlović otvoreno je govorila o svom odnosu sa Acom Lukasom i Jelenom Karleušom tokom nedavnog gostovanja u jednom hrvatskom podkastu. 

Milica Pavlović priznala: Ogovarala sam Jelenu Karleušu! (VIDEO) Foto: Instagram printscreen/karleusastar



Pevačica nije štedela reči kada je opisivala razloge zbog kojih više nije u dobrim odnosima sa Lukasom, ali je takođe podelila svoje divljenje prema Karleuši.

U razgovoru, Milica je otkrila da se nikada ne bi pomirila sa Acom Lukasom nakon nesuglasica koje su imali, iako su nekada delili prijateljski odnos i čak snimili zajedničku pesmu "Kidaš me". Pavlovićeva je priznala da joj je teško palo to što su se njihovi odnosi zahladili, posebno jer su bili bliski prijatelji.

 - To mi je bolna rana. Aca je veliki umetnik i zaista ostavlja traga u muzici, jedan jedini takav i aplaudiram svemu tome. Vezivalo nas je prijateljstvo i zbog toga smo snimili duet, ali on je završio karijeru kod mene. Nikada se ne bih pomirila sa njim. Imala sam ružno iskustvo - priznala je Pavlovićeva u "Inkubatoru", te dodala:


Foto: Instagram printscreen/karleusastar

Za razliku od konflikta sa Lukasom, Milica Pavlović je imala samo reči hvale za svoju koleginicu Jelenu Karleušu, ističući njihovo prijateljstvo kao pozitivan primer odnosa na muzičkoj sceni. Milica je otkrila da ceni Jeleninu profesionalnost i način na koji pristupa muzici, naglašavajući da su njih dve veoma bliske.

 - Jelena je moja prijateljica i moja koleginica. Volim njenu muziku i način na koji pristupa ovom poslu. Juče sam je baš "ogovarala". Ona je jedna od negovanijih žena koje poznajem. Privanto Jelena nema veze sa ovom koju gledamo na televiziji. Volim što je drugačija od ostalih - priznala je Pavlovićeva.

Milica Pavlović je ovim iskrenim priznanjem pokazala da se ne boji da govori o svojim iskustvima i stavovima, bilo da je reč o prijateljstvima koja su izgubila sjaj ili o ljudima koji su joj inspiracija.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>