Region

Svet

Zorica Brunclik se prisetila dramatičnog Božića iz detinjstva: Počeli smo da se gušimo!

Zorica Brunclik, poznata folk pevačica, često se seća svog detinjstva koje nije bilo nimalo

Zorica Brunclik se prisetila dramatičnog Božića iz detinjstva: Počeli smo da se gušimo! Foto: Youtube printscreen/TV Pink



lako. Iako je danas jedna od najprepoznatljivijih muzičkih zvezda, Zorica ne krije da je odrastala u teškim uslovima, suočena sa siromaštvom i borbom za opstanak.

Dok je sa setom govorila o svojim ranim godinama, Zorica je podelila dirljivu priču o Božiću koji je ostavio snažan trag u njenom sećanju.

Sa svojim bratom proživela je trenutke koji su mogli da završe tragedijom, ali su ih istovremeno i naučili koliko je važno biti snalažljiv u teškim vremenima.

"Rasla sam u skromnoj porodici, gde je svaki praznik bio poseban, jer se tada osećala toplina i ljubav koja nam je nedostajala u svakodnevnom životu. Mama je uvek pronalazila način da nam ulepša te dane, čak i kad nije bilo mnogo na stolu. Sećam se jednog Božića kada smo brat i ja ostali sami kod kuće. Imali smo jedno pile koje je mama čuvala za svečanu trpezu, ali nestrpljenje nas je nadvladalo," ispričala je Zorica kroz osmeh.

Foto: Instagram printscreen/zoricabrunclik

U svojoj priči, Zorica je opisala kako su ona i njen brat pokušali sami da pripreme to pile, inspirisani slikama iz slikovnice koju su posmatrali danima.

"Sećam se da smo brat i ja gledali to pile i u jednom trenutku odlučili da ne možemo da čekamo do Božića. Imali smo želju da ga sami pripremimo, ali nismo ni sanjali kakvu ćemo pometnju napraviti," dodala je Zorica.

Njihov pokušaj da ispeku pile završio se dolaskom policije i vatrogasaca, dok su se deca borila sa dimom koji je ispunio kuću.

Na kraju, Zoricina majka se vratila kući i našla pile u haosu, ali su uspeli da se zaslade makar na trenutak, čak i u takvim uslovima.

Zorica zaključuje ovu emotivnu priču ističući koliko su joj ti trenuci oblikovali život i naučili je vrednosti koje i danas nosi sa sobom.

"Sve te male stvari, koje su tada bile veliki događaji za nas, učinile su me onakvom kakva sam danas," rekla je pevačica, podsećajući sve da je ljubav i podrška porodice najvažnija, čak i kad se čini da ništa drugo nije dovoljno.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus/Blic

Povezane vesti:


>