Region

Svet

Miloš Biković pored bazena - fotografija raznežila fanove!

Glumac Miloš Biković podelio je emotivnu fotografiju na Instagramu koja je raznežila njegove pratioce. Na slici, zabeleženoj pored bazena uz zalazak sunca, Miloš uživa u trenutku sa sinom Vasilijem, što je izazvalo lavinu pozitivnih komentara povodom Dana očeva u Rusiji.

Miloš Biković pored bazena - fotografija raznežila fanove! Miloš Biković




Glumac Miloš Biković, jedan od najtraženijih i najpoznatijih glumaca ne samo u regionu već i širom sveta, posebno u Rusiji, gde je izuzetno popularan, ponovo je privukao pažnju javnosti. Na radost brojnih obožavalaca, ali možda na razočaranje mnogih dama, Biković je već duže vreme u srećnoj vezi sa advokaticom Ivanom Malić, koja mu je rodila sina Vasilija.

Povodom Dana očeva koji se danas obeležava u Rusiji, Biković je na svom Instagram nalogu podelio posebnu fotografiju. Na slici glumac leži pored bazena, golog torza, dok u pozadini zalazi sunce. U rukama visoko iznad sebe drži svog sina Vasilija, koji nosi samo pelene. 

Pretpostavlja se da je ovaj nežni trenutak zabeležila njegova partnerka Ivana. Mali Vasilije, sada devet meseci star, značajno je porastao od poslednjih objava, a Biković je odlučio da sa svojim pratiocima podeli ovaj emotivni prizor.



Glumac Miloš Biković sa sinom pored bazena


Uz fotografiju koja je raznežila fanove, glumac je šaljivo napisao: "Srećan Dan očeva! Danas se u Rusiji obeležava Dan očeva. (Ovaj dole na slici je otac ovom gore.)" Komentari oduševljenih pratilaca ubrzo su se nizali ispod objave.

Možda vas interesuje:
Izolacija - Triler koji testira granice stvarnosti: Miloš Biković u ulozi života! (VIDEO)

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>