Region

Svet

Mirka Vasiljević: O ocu kojeg nikada nije upoznala i ljubavi sa Vujadinom Savićem!

Popularna glumica Mirka Vasiljević nedavno je gostovala u emisiji "Pretres" na Hype televiziji, gde je otvorila dušu o svom životu, porodici i ljubavi prema suprugu Vujadinu Saviću.

Mirka Vasiljević: O ocu kojeg nikada nije upoznala i ljubavi sa Vujadinom Savićem! Foto: YouTube printscreen/Hype TV



 U razgovoru je podelila emotivnu priču o svom ocu, Mirku, koji je preminuo pre njenog rođenja.

"Oca sam izgubila pre nego što sam se rodila, još tokom mamine trudnoće. Takav je bio splet okolnosti" – otkrila je Mirka, naglašavajući kako nosi ovaj deo svoje sudbine hrabro i ponosno.


Foto: YouTube printscreen/Hype TV​

"To je moj krst, nosim ga hrabro i ponosno"
– dodala je, ističući kako bi, da može, promenila neke stvari u svom životu.

"Nešto bih dodala, nešto izmenila, nešto bih ostavila tako kako je. Jednostavno, to je moj život, moja sudbina" – iskreno je priznala.

Osim o svom ocu, Mirka je govorila i o srećnom odnosu sa Vujadinom, s kojim ima četvoro divne dece.

Njih dvoje poznaju se od malih nogu, a ljubav je započela kada je Mirka imala samo 18 godina.

"Ja Vujadina znam ceo život. Posle godinu dana zabavljanja sam bila trudna" – prisetila se glumica.

Njihova veza je, kako kaže, imala svojih uspona i padova, ali ni jedan trenutak nije bio nepremostiv.

"Bilo je nekih trenutaka koji nisu bili najsjajniji, ali ništa to nije bilo što ne može da se prevaziđe" – rekla je, objašnjavajući kako prihvata Vujadina sa svim njegovim manama i vrlinama.

Nedavno su se pojavile spekulacije o navodnoj prevari, kada su fotografije fudbalera u javnosti izazvale pravu buru. Mirka je na to odgovorila sa smirenošću.

"Meni je najbitnije da nas dvoje znamo šta i kako je. To su neke stvari koje treba da budu samo naše, ne ni naših roditelja, ni naše dece" – istakla je, naglašavajući važnost poverenja u njihovoj vezi.

"Sutra i moje neke stvari koje izađu u javnosti ili ne izađu, on čuje, ne čuje... Mislim, nije ni bitno da li će izaći u javnost ili ne, najbitnije je šta nas dvoje znamo, šta osećamo i šta je sa nama" – dodala je.

Mirka je zaključila kako veruje da negativna osećanja ne vode ničemu dobrom, te da bi, ukoliko dođe do problema, rešili to zajedno.

"Ako i dođe do toga, nećemo mu okrenuti leđa i napraviti se da se to nije desilo, nego ćemo na naš način to rešiti, jer to tako treba da bude" – poručila je Mirka, ostavljajući utisak hrabre i iskrene žene koja se suočava sa životom punim izazova.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>