Region

Svet

Tanja Savić iskreno: Samo Bane Mojićević mi je pružio podršku!

Pevačica Tanja Savić je nedavno otkrila detalje o odnosima sa svojim kolegama iz muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Tanja Savić iskreno: Samo Bane Mojićević mi je pružio podršku! Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Iako je ovo takmičenje lansiralo mnoge talentovane izvođače, čini se da je Tanja jedina koja je uspela da postigne toliki uspeh da zakazuje veliki koncert u Areni.

Kada je reč o pozivu koji je uputila kolegama da prisustvuju njenom koncertu, Tanja je istakla da se osim Baneta Mojićevića, niko od njih nije odazvao, pa čak ni Slavica Ćukteraš, s kojom je nekada imala poznatu nesuglasicu.

"Pozvala sam ih sve, ali niko nije hteo da dođe. Jedino se Bane Mojićević javio i verujem da će doći, možda čak i zapevati na mom koncertu. Ostali, nažalost, nisu pokazali interesovanje," izjavila je Tanja.

Na pitanje zašto smatra da su se kolege povukle, Tanja je odgovorila:

"Ne znam tačno zašto, možda su jednostavno odlučili da ne dođu. Stevan je, na primer, bio neodlučan, čas bi rekao da hoće, čas da neće. Verovatno je to sve zbog toga što se ne viđamo često. Svi smo se malo udaljili, druženja su postala retkost, ali ja sam svoje učinila - pozvala sam ih, a na njima je da odluče da li žele da budu deo mog koncerta." - rekla je Tanja za Grand

Kada su je pitali da li joj nedostaju ta nekadašnja druženja s kolegama, Tanja je iskreno priznala:

"Mnogo mi nedostaju ti momenti kada smo svi bili bliski. Volela bih da smo više povezani, ne samo moja generacija, nego i ostali ljudi sa estrade. Nekada sam se intenzivno družila sa većinom njih, a sada gotovo da se ni sa kim ne viđam."

Govoreći o razlozima zbog kojih se ta prijateljstva ohladila, Tanja je dodala:

 "Možda sam se ja promenila, ili su se okolnosti promenile, ali sada jedva mogu da nabrojim prijatelje na prste jedne ruke. To je stvarnost sa kojom sam se suočila," zaključila je pevačica.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>