Farma

Parovi

Farma 8: Pala prva prosidba! (FOTO)

Niko nije mogao da zamisli kako će se situacija pred nominacije razvijati. Kako se dan izbora približava, tenzija među učesnicima "Farme" raste.

Farma 8: Pala prva prosidba! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



U ovakvom obliku rijalitija, nominacije predstavljaju pravi test za svakog farmera. Svi moraju da otkriju svoje stavove i obrazlože zašto predlažu određene osobe za izbacivanje.

To nije lak zadatak, jer je reč o ljudima s kojima provode svaki dan, a svaka izgovorena reč može doneti ozbiljne posledice.

Ovi trenuci su rizični, jer otvorene kritike i razlozi za nominaciju često dovode do nesuglasica, a ponekad i do žestokih svađa među farmerima.

I dok svi nestrpljivo čekaju da se nominacije konačno održe, farmeri su se trudili da malo skrenu misli i opuste.

Danas je bio naporan dan, obeležen neuspehom u zadatku vezanom za čuvanje svinja. U jednom trenutku, prasići su pobegli, pa su učesnici morali da ih traže po čitavom imanju. Ipak, odlučili su da nađu trenutak uživanja u muzici, nadajući se da će na taj način zaboraviti na nadolazeće izazove.


Foto: YouTube printscreen/Pink TV

Tokom njihovog pevanja, dogodila se izvanredna scena kada je Predrag Lazić Peca kleknuo i zaprosio Snežu Kušadasi, nazivajući je najboljom u "Farmi".

Ostaje da se vidi hoće li produkcija možda organizovati i venčanje unutar rijalitija. Takođe, interesantno će biti pratiti reakcije Julijane, Pecine majke, kao i njegovog brata Nenada Lazića Necu, na novonastalu situaciju s budućom "snajkom".

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>