Region

Svet

Milica Todorović slomljena zbog smrti Mine: Mirno spavaj, lepotice (FOTO)

Srbija se oprašta od Mine Pošarac, mlade devojke čija je hrabra borba sa bolešću dirnula srca mnogih. Njena nesalomiva volja da se izbori za svoje zdravlje ujedinila je mnoge, dok je vest o njenom preranom odlasku ostavila dubok trag u javnosti.

Milica Todorović slomljena zbog smrti Mine: Mirno spavaj, lepotice (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Prva TV



Posebno je potresla njenu blisku prijateljicu, pevačicu Milicu Todorović, koja je tokom svih tih teških trenutaka bila uz Minu, pružajući joj podršku i ljubav.

Milica Todorović se oprostila od Mine putem emotivne poruke na društvenim mrežama, ističući snagu njihove zajedničke borbe. Mina je do februara 2022. godine živela običan život, sve dok je bol u kičmi nije naterao da potraži pomoć i započne borbu sa teškom bolešću.



U trenucima kada je njen život bio na prekretnici, Milica je bila jedna od onih koji su stajali uz nju, podržavajući svaki njen korak. Nažalost, i pored velikih napora i podrške, do neophodnog lečenja u inostranstvu nije došlo.

U svom oproštaju, Milica je napisala: "Mirno spavaj, lepotice moja. Jako smo se borile, znam da se sad smeješ. Voli te Mica."

Ove reči oslikavaju neizmernu tugu, ali i ljubav koju je osećala prema svojoj prijateljici. Mina Pošarac će ostati upamćena kao simbol hrabrosti i vere, njena priča će inspirisati mnoge koji se suočavaju sa sličnim životnim izazovima.

Njena borba i podrška koju je dobila od svojih najbližih podsećaju nas na važnost zajedništva i solidarnosti, kao i na to koliko je važno pružiti ruku onima kojima je najteže. Mina Pošarac živi kroz sećanje onih koji su verovali u njenu snagu i borbenost, i kroz priče koje će nadahnuti mnoge da veruju u bolje sutra.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>