Elita 8

Parovi

Elita 8: Brutalne reči! Miona i Ša se ne smiruju, izneli sav prljav veš iz veze! (VIDEO)

Učesnici rijalitija "Elita," Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović, koji su i emotivni partneri, doživeli su ozbiljnu svađu tokom noći dok su svi spavali, što ih je navelo da izađu u dvorište Bele kuće.

Elita 8: Brutalne reči! Miona i Ša se ne smiruju, izneli sav prljav veš iz veze! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Napetost između njih dvoje u rijalitiju "Elita 8" je eskalirala kada je Ša, vidno iznerviran, počeo da viče iz sveg glasa.

"Ti meni ne daš mira mesec dana. U krevetu p**anje u glavu. Je**mi mamu po ceo dan," urlao je Ša, pokazujući koliko je frustriran situacijom.

Miona mu nije ostala dužna, uzvrativši mu rečima: 

"S*ratoru. Rekli smo da nećemo klipove, a kad kažem šta mi smeta on pravi ovo."

Reper je, međutim, nastavio s agresivnim tonom: 

"Je l' me zanima neka p**ka? Boli me k**ac šta ti pričaš," dodajući vatru njihovom verbalnom okršaju.

Miona ga je ismejala zbog njegovog ponašanja: 

"Urlaš kao Tarzan. To su takve laži u koje može samo Snupi da poveruje," rekla je, jasno aludirajući na to da ne veruje u njegove izjave.

U nastavku svađe, Ša je pokušao da objasni da njihovi problemi nisu toliko ozbiljni kao što se čine: 

"Hladna crta je samo pred vama, a u krevetu je druga stvar. Nemoj gluposti. Ti imaš najodanijeg dečka, moraš da shvatiš i da me ostaviš na miru. Pusti me da dišem i funkcionišemo normalno."

Miona mu je, ipak, prebacila da ne zna da komunicira na pravi način: "Ti kad bi znao kao razuman čovek da pričaš u krevetu, ne bi bilo problema. Rekao si da ne držim u sebi," odgovorila je Miona.

Ša je i dalje bio uporan u svom izlaganju: "Brata mi, dece mi, svaki dan isto joj kažem. Nije dan prošao," što je pokazalo koliko ga je cela situacija pogodila.

Na kraju, Miona je prokomentarisala njegovu želju za rijalitijem i materijalne stvari: "Džaba, gospodin je željan rijalitija. Je l' mora brat za dva meseca da ti kupi stan, ne može za dve godine? Ne pravi prosjake od tvojih, bila sam sa tobom. Moji žive od jedne plate."

Svađa se završila bez konkretnog rešenja, uz Šaove molbe: "Budi normalna, što praviš ovo? Uživaj bez klipova i komentariši druge. Daj mi mir ženo," na šta mu je Miona odgovorila:

 "Nisam ja došla ovde da budem mirna. Kako da ti dam mir kad nećeš da saslušaš moje probleme?"

Na kraju, Ša je pokušao da završi raspravu uveravajući Mionu:

"Treba da mi veruješ, zakleo sam ti se," ali ostaje da se vidi hoće li uspeti da smire tenzije i reše svoje nesuglasice.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>