Region

Svet

Emotivno priznanje Snežane Savić: Bol zbog majke još uvek traje

Glumica i pevačica Snežana Savić, poznata po svom dugogodišnjem doprinosu domaćem teatru, vratila se na scenu Ateljea 212, gde igra u predstavi "Niko nije zaboravljen i ničega se ne sećamo." 

Emotivno priznanje Snežane Savić: Bol zbog majke još uvek traje Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Ova predstava je nastala prema romanu Mirjane Drljević, sa dramatizacijom Slobodana Obradovića i režijom Bojane Lazić.

Snežanino ponovno prisustvo na daskama ovog pozorišta ima poseban značaj, jer upravo tu je započela svoju bogatu glumačku karijeru, pre skoro pola veka, ulogom u predstavi "Petrijin venac."

Za ovu ulogu, Snežana je odlučila da promeni svoj izgled, stavivši plavu periku, čime je donela svežinu i novinu u svoj scenski izraz. Ova promena nije samo fizička, već ima i dublju simboliku, jer predstavlja novi početak i vraćanje korenima, povezujući je s prošlošću i počecima njene karijere.

Gostujući u televizijskoj emisiji, Snežana je otvoreno govorila o svojim ličnim emocijama, priznavši da prolazi kroz težak period zbog gubitka majke. 

"Bol zbog majčinog odlaska je još uvek snažan, kao rana koja ne zarasta," priznala je Snežana. I pored ove tuge, ona nastavlja da pruža svojoj publici vrhunske izvedbe, pokazujući da je njena posvećenost umetnosti i dalje nepokolebljiva.
 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>