Svet

Region

Tragedija u Argentini: Liam Payne u žestokoj svađi pre fatalnog pada sa balkona!

Liam Payne, poznati muzičar, učestvovao je u dramatičnoj svađi s nepoznatom ženom nekoliko sati pre tragične nesreće u Argentini. Svedoci su otkrili šokantne detalje njegovog ponašanja neposredno pre pada sa balkona, što je izazvalo dodatnu zabrinutost. Saznajte više o poslednjim trenucima ovog kontroverznog događaja!

Tragedija u Argentini: Liam Payne u žestokoj svađi pre fatalnog pada sa balkona! Foto: Printscreen Youtube/Liam Payne Official




Muzičar Liam Payne našao se u centru pažnje nakon incidenta u hotelu Casa Sur u Argentini, neposredno pre nego što je doživeo tragičnu nesreću padom sa balkona. Prema rečima svedoka Majkla Fleišmana, koji se u to vreme takođe nalazio u hotelu, Pejn je bio u žustroj raspravi sa nepoznatom ženom, gde je njegovo ponašanje opisano kao "divlje". Navodno je ponudio ženi 20 hiljada dolara, izjavivši da ima 55 miliona dolara i da voli da pomaže ljudima.



Objava na društvenoj mreži X


Svedoci su opisali Paynovo ponašanje kao uznemirujuće, dok je žena izgledala zabrinuto. Tokom sukoba, Payne je pokazivao preteranu energiju, hodajući napeto i delujući uznemireno. Rebeka, još jedna gošća hotela, ispričala je da je Payne bio nepredvidiv, čak je jednom prilikom uhvatio devojku u liftu i pretvarao se da je guši, dok je kasnije u lobiju glasno psovao i udarao laptopom o pod.

Ovaj incident šokirao je prisutne, a ponašanje muzičara u poslednjim satima pre nesreće ostavilo je mnoge sa pitanjima o njegovom mentalnom stanju i okolnostima koje su dovele do tragedije.

Možda vas interesuje:
Tanja Savić šokirana reakcijom kolega iz Zvezda Granda

 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>