Svet

Region

Članovi grupe One Direction se oprostili od Liama Paynea: Zaynu pozlilo (FOTO)

Tragična vest o smrti Lijama Pejna zatekla je fanove širom sveta, a ostali članovi One Direction—Hari Stajls, Nial Horan, Luj Tomlinson i Zayn Malik—odmah su se oglasili na Instagramu.

Članovi grupe One Direction se oprostili od Liama Paynea: Zaynu pozlilo (FOTO) Foto:Instagram printscreen/zaynmalik



 Njihove emotivne poruke odražavaju duboku tugu i poštovanje prema njihovom dragom prijatelju, koji je ostavio neizbrisiv trag u njihovim životima.

- Potpuno smo devastirani Lijamovim odlaskom. S vremenom, i kad svi budemo prisebni, bie više toga da se kaže. Za sada, neko vreme na je potrebno za žaljenje i prihvatanje gubitka našeg brata, kojeg smo jako voleli. Uspomene koje delimo s njim biće zauvek sačuvane. Naše misli su s njegovom porodicom, prijateljima i obožavaocima, koji su ga voleli. Volimo te Lijam. Luj, Zejn, Nial i Hari - stoji u oproštajnoj poruci.

Zejn Malik, koji godinama nije bio u kontaktu sa Lijamom, postavio je emotivnu zajedničku fotografiju i napisao:

- Volim te, brate - istakao je pored zajedničke slike, a potom se oprostio potresnim rečima: 

- Lijame, pričam naglas tebi, u nadi da ćeš me čuti, ne mogu a da ne pomisli sebično da smo mogli da imamo još toliko razgovora u životu. Nikad nisam stigao da ti zahvalim što si mi pomogao u najtežim trenucima života. Kad mi je nedostajala kuća kao sedamnaestogodišnjaku, ti si uvek bio tu sa pozitivnim pogledom na svet i uverljivim osmehom, dao si mi do znanja da si mi prijatelj i da sam volje. Iako si bio mlađi od mene, uvek si imao više razuma, bio si svojeglav, pun mišljenja i nije te bilo briga kad kažeš ljudima da nisu u pravu. Iako smo se nekoliko puta zbog toga "udarali glavama", uvek sam te u tajnosti poštovao zbog toga. Kada je u pitanju muzika, bio si najkvalifikovaniji u svakom smislu. U poređenju sa tobom, nisam znao ništa, bio sam dete, a ti već profesionalac. Uvek sam bio srećan što sam znao, da bez obzira na to šta se desi na scei, uvek smo mogli da računamo na tebe da znaš kuda da navedemo brod sledeće. Izgubio sam brata kad si otišao i ne mogu da objasnim šta bih dao samo da mogu da te zagrlim poslednji put i da kažeš zbogom, da sam te voleo i poštovao. Pamtiću sve uspomene sa tobom u svom srcu. Ne postoje reči koje objašnjavaju kako se sad osećam, osim da sam opustošen bez granica. Nadam se da, gde god da si sada, da si dobro i u miru. I da znaš koliko si bio voljen. Volim te, brate - poručio je Zejn.


Foto: Instagram printscreen

Zayn-u pozlilo nakon saznanja da je Liam pronađen mrtav: 

-Zayn-u je rečeno u ranim jutarnjim satima i bio je slomljen. U šoku je, a njegovi roditelji kontaktirali su Lijamovu porodicu kako bi izrazili podršku i saučešće. Ljudi bliski Zayn-u ne žele da on trenutno bude sam, pa je okružen prijateljima. Prošlo je dosta vremena otkako su Zejn i Lijam razgovarali zbog problema koje su imali jedan sa drugim u prošlosti. Ali poštovali su se sa daljine. Nisu se mrzeli, ali su posmatrali neke stvari drugačije. Ali obojica su imali osećaj da su ih iskoristili u muzičkoj industriji - navodi izvor blizak pevačima za strane medije.

Podsetimo, Liam Payne, premiinuo je u sredu u popodnevnim časovima, nakon što je pao sa trećeg sprata hotelske sobe u Argentini. Imao je 31. godinu.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>