Region

Svet

Detalji o zdravstvenom stanju Saše Popovića: Direktor Granda otkrio nove informacije!

Nakon meseci spekulacija o zdravlju Saše Popovića, konačno su otkriveni novi detalji! Iako mediji izveštavaju o njegovom lečenju i operacijama, direktor Grand produkcije, Goran Šljivić, dao je iznenađujuću izjavu koja će vas ostaviti bez reči – saznajte šta je rekao o budućnosti bez Popovića!

Detalji o zdravstvenom stanju Saše Popovića: Direktor Granda otkrio nove informacije! Foto: Printscreen Youtube/Kurir




Već neko vreme kruže glasine o zdravstvenim problemima Saše Popovića, a dodatne sumnje izazvao je njegov izostanak sa snimanja popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda".

Mediji su preneli informacije da je Popović prošao kroz nekoliko operacija, a zatim bio hospitalizovan i lečen u inostranstvu. Njegova supruga, Suzana Jovanović, ostala je suzdržana u vezi s komentarisanjem situacije, dok je Vesna Milanović, PR menadžerka "Granda", izjavila da je sve u redu i da se Popović uskoro vraća na televiziju.


Sasa Popovic zdravstveno stanje
Foto: Printscreen Youtube/K1


Po prvi put, direktor Grand produkcije, Goran Šljivić, otkrio je nove informacije o Sašinom stanju. On je istakao da kompanija funkcioniše besprekorno i bez Popovića, što su mnogi protumačili kao iznenađujuću izjavu.

– Svakodnevno smo u kontaktu i sve ide odlično. Naše poslovanje teče glatko, čak i bez njega, jer smo firma s dugom tradicijom i iskustvom – izjavio je Šljivić za domaće medije.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/Kurir

Povezane vesti:


>