Svet

Region

Deca P. Diddya ne odustaju od luksuza, iako im je otac suočen sa ozbiljnim optužbama!

Uprkos teškim optužbama protiv repera i muzičkog mogula P. Diddya, koji se našao pred sudom zbog optužbi za reketiranje, seksualno zlostavljanje i trgovinu ljudima, njegova deca ne menjaju svoj raskošan životni stil. Iako su početkom godine njihovi domovi u Los Anđelesu i Majamiju bili pretreseni, život im ostaje pun zabave i luksuza.

Deca P. Diddya ne odustaju od luksuza, iako im je otac suočen sa ozbiljnim optužbama! Foto: Printscreen Youtube/Law&Crime Network



Njegove 17-godišnje bliznakinje, D’Lila i Džesi, viđene su pre nekoliko nedelja kako učestvuju u navijačkoj grupi svoje škole Sierra Canyon, dok su fotografije na društvenim mrežama otkrile da nastavljaju da uživaju u luksuznim društvenim krugovima. U avgustu su se pojavile na zabavi sa R&B pevačem Krisom Braunom, a čini se da im problemi sa zakonom uopšte ne narušavaju bezbrižan život.

Njihov stariji brat, Kristijan, od 26 godina, takođe nije promenio svoj način života. Uprkos ozbiljnim optužbama protiv njihovog oca, on i dalje uživa u raskoši, a nedavno se pojavio snimak iz noćnog kluba na kome pleše sa svojom devojkom Rejven Trejsi.



Deca P. Diddya u provodu


Jasno je da deca P. Diddya nisu voljna da se odreknu svog luksuznog načina života, bez obzira na pravne izazove sa kojima se njihov otac suočava.

Video snimak možete pogledati OVDE.

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>