Region

Svet

Mina Joksimović: Nisam imala privilegije zbog oca!

Željko Joksimović, omiljeni muzičar, ističe koliko je ponosan na svoje dvoje dece, a posebno na ćerku Minu Joksimović koja je odlučila da se okuša u muzici, baš kao i njen otac.

Mina Joksimović: Nisam imala privilegije zbog oca! Foto: Instagram printscreen/minajoksimovic



Iako bi se mnogi složili da odrastanje u porodici poznatih ličnosti donosi određene privilegije, Mina je podelila svoja osećanja i iskustva o tome kako je to zaista izgledalo. 

U otvorenom razgovoru, ona je otkrila izazove koje je prolazila, kao i uticaj koji je njeno detinjstvo sa slavnim ocem imalo na njen život i karijeru. Mina je pokazala da, uprkos slavnim korenima, njen put nije bio lak i da je morala sama da se bori za svoje mesto u svetu muzike.


Foto: Instagram printscreen/minajoksimovic​

- Odrastala sam kao i sva druga deca. Iako sam bila svesna očeve popularnosti i velikog uspeha, nikada se zbog toga nisam smatrala posebnom niti drugačijom. Tata je uvek bio tu za mene kroz moje odrastanje i trudio se da me usmerava ispravno, i životno i poslovno
- rekla je Mina i dodaje da nikada nije imala privilegiju kao ćerka slavnog muzičara. 



- Ne, baš suprotno. Završila sam državne škole i Muzičku akademiju. Nikada nisam imala privilegije, niti su mi se vrata otvarala zbog mog oca. Roditelji su me učili da se za sve moram izboriti sama, a oni su uvek tu da me podrže ili mi pomognu. Naravno, bilo je i trenutaka kada sam se susretala s poteškoćama upravo zbog poznatog oca, od strane pojedinih profesora ili vršnjaka, ali sve je to sada iza mene - rekla je ona.

Mina kaže da svakim danom sve više uči od oca, alii da joj je cilj i da se dalje obrazuje.

- Svaki dan radim s ocem u studiju i još uvek učim od njega. Svako od nas radi na svojim projektima. Nedavno je bio gost u mojoj autorskoj emisiji, koju sam napravila kao deo mog magistarskog rada, što mi je posebno drago - istakla je Mina Joksimović.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>