Region

Svet

Nada Topčagić otkrila šokantne detalje: Pola estrade mi se udvaralo!

Poznata pevačica Nada Topčagić bez ustezanja podelila je sa javnošću intrigantne detalje iz svoje prošlosti. Otkrila je da su joj u mladosti udvarali mnogi poznati muzičari, među kojima je bio i legendarni Bora Drljača! Saznajte šta je još rekla o njihovom odnosu i njenom dugogodišnjem braku sa suprugom Zlatkom.

Nada Topčagić otkrila šokantne detalje: Pola estrade mi se udvaralo! Foto: Printscreen Youtube/Pravo lice estrade




Nada Topčagić, poznata po tome što bez ustezanja priča o kolegama i često deli zabavne priče sa zajedničkih putovanja i snimanja, ponovo je izazvala pažnju javnosti. Ovaj put otkrila je da je u mladosti imala mnoge udvarače sa estrade. Uz osmeh i u svom prepoznatljivom stilu, Nada je priznala da su se mnoga poznata imena interesovala za nju.

- Pola estrade mi se udvaralo, ali neću sada sve da otkrijem. Mogu reći da je Bora Drljača bio jedan od njih - izjavila je pevačica, izazvavši iznenađenje.

Nada je u dugogodišnjem i skladnom braku sa suprugom Zlatkom, kojeg često pominje kao ključnu podršku u svom životu. Njihov brak traje od 1983. godine, a pevačica je više puta istakla koliko joj znači njegova prisutnost.


Pevačica Nada Topčagić sa kačketom i naočarima
Foto: Printscreen Youtube/Pravo lice estrade



- Bez Zlatka ne bih znala gde da krenem, a gde da stignem. On mi pomaže u svemu, od priprema za snimanja pa do svakodnevnih obaveza. To je pravo prijateljstvo i podrška - izjavila je Nada.

Gostujući u emisiji "Magazin in", pevačica je podelila da nikada nije imala potrebu da razmišlja o drugim muškarcima, jer je stalno bila zauzeta poslom i brojnim obavezama.

-Nemam vremena za druge misli. Uvek sam u akciji, a moji prijatelji i komšije to dobro znaju. Čak mi je jedan prijatelj rekao da radim toliko samo da ne bih imala vremena da mislim na nešto drugo - kroz smeh je zaključila Nada.



Možda vas interesuje:
Nada Topčagić napravila haos u avionu! Trezna više ne ulazi!


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/blic.rs

Povezane vesti:


>