Region

Svet

Bivši suprug misice Sandre Obradović uhapšen zbog ubistva!

V.B., bivši suprug manekenke Sandre Obradović, uhapšen je pod sumnjom da je učestvovao u ubistvu. Sandra je ranije prijavila V.B. zbog nasilja i otmice deteta, a sada se njeno ime ponovo našlo u medijima zbog ovog tragičnog događaja.

Bivši suprug misice Sandre Obradović uhapšen zbog ubistva! Foto: Printscreen Instagram/Pink.rs






Sandra Obradović se povukla iz javnosti na neko vreme, ali je 2019. godine ponovo dospela u centar pažnje kada je objavila da je trudna. Sledeće, 2020. godine, mediji su izvestili da je prijavila tadašnjeg supruga, V.B., zbog nasilja i otmice deteta. V.B. se povezuje sa ubistvom Skoleta Mlađeg, a prema informacijama domaćih medija, on je bivši muž misice i bivše učesnice rijalitija "Farma", Sandre Obradović.

Prethodno, Sandra je dospela u javnost i zbog privođenja, kada je, prema pisanju medija, uhvaćena u vožnji pod dejstvom alkohola. Provela je 12 sati u policijskoj stanici na Novom Beogradu. Takođe, pisalo se o njenim vezama sa fudbalerom Stefanom Mihajlovićem, što je ona kasnije demantovala. Nakon veze sa pevačem Slobodanom Vasićem, navodno je bila u vezi sa biznismenom koji je tada bio na pragu braka.







Još 2014. godine, Sandra je objavila snimak na kojem se vidi da je u društvu albanskog biznismena Ćazima Osmanija, što je izazvalo spekulacije o njihovoj romansi.

Sandra Obradović je postala poznata javnosti 2009. godine kada je učestvovala u rijalitiju "Farma", osvojivši treće mesto, a kasnije je pokušala da se afirmiše kao voditeljka emisije "Ništa za sakriti" na TV "Pink". Iako se povukla iz medija, njeno ime ponovo se našlo u naslovima kada je 2020. godine prijavila supruga zbog nasilja i oduzimanja deteta.



Nisam dobro, evo me u Urgentnom centru. Pretukao me je, nije prvi put. Prijavila sam ga, ima zabranu prilaska. Oduzeo mi je dete na silu, ne znam kako je uspeo. Ovo se dogodilo pre pola sata ž ispričala je tada kroz suze za Telegraf. Dodala je i da se plaši za svoj život i da je zlostavljanje počelo dok je bila u četvrtom mesecu trudnoće. Zbog batina je, kako tvrdi, mogla izgubiti bebu.


Bivša misica Sandra Obradović daje izjavu
Foto: Printscreen Youtube/Delta tv


Dok smo bili zajedno, nije pokazivao nasilničke sklonosti. Predstavio mi se kao građevinac. Da sam znala ko je zaista, nikada ne bih planirala zajednički život sa njim, niti bih zatrudnela - izjavila je Sandra.

Ona je tada uputila apel svim ženama koje trpe nasilje, ohrabrujući ih da na vreme reaguju i prijave nasilje, bez straha.

Sandra Obradović rođena je u Beču, a detinjstvo je provela u Požarevcu gde je završila osnovnu i srednju školu.

Možda vas interesuje:
Sandra Obradović - potresna ispovest! Ostale su mi posledice!
 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com/telegraf.rs

Povezane vesti:


>