Style

Ljubav

Victorias Secret nakon šest godina ponovo organizovala svoju tradicionalnu godišnju reviju!

Nakon šest godina pauze, Victoria's Secret ponovo je organizovala svoju tradicionalnu godišnju reviju, i to je bio događaj koji su svi sa nestrpljenjem čekali.

Victorias Secret nakon šest godina ponovo organizovala svoju tradicionalnu godišnju reviju! Foto: Youtube printscreen/Shulolly



Ova revija, koja je nekada predstavljala vrhunac modnog sveta, okupila je najpoznatije anđele brenda, a atmosfera je bila ispunjena uzbuđenjem i glamourom.

Revija se održala u prelepom ambijentu koji je dočarao raskoš i sofisticiranost brenda. Anđeli, među kojima su se našle i bivše zvezde poput Adriane Lime, Gigi Hadid i Kendall Jenner, prošetali su modnom pistom noseći najnovije kolekcije donjeg veša, ali i nekoliko ekskluzivnih komada koji su dodatno naglasili njihovu jedinstvenu lepotu.

Tokom revije, posetioci su uživali u spektakularnim performansama poznatih muzičara koji su obogatili veče svojim hitovima, stvarajući nezaboravnu atmosferu. Događaj je bio posvećen slavi ženskog tela i samopouzdanju, čime je Victoria's Secret ponovo potvrdila svoju misiju da inspiriše žene širom sveta.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>