Svet

Region

Ćerka Clinta Eastwooda uhapšena zbog teškog porodičnog nasilja!

Ćerka Clinta Eastwooda, Francesca, uhapšena je zbog krivičnog dela porodičnog nasilja zbog navodnog fizičkog sukoba sa svojim dečkom, a nakon izvesnog vremena puštena je uz kauciju.

Ćerka Clinta Eastwooda uhapšena zbog teškog porodičnog nasilja! Foto: Instagram printscreen/francescaeastwood



Prema informacijama od izvora, Francesca je u subotu uveče vozila automobil po Beverly Hillsu sa svojim dečkom kada je između njih došlo do verbalne svađe, koja je eskalirala u fizički sukob. 

Izvori tvrde da je Francescin dečko tada pozvao policiju, koja mu je savetovala da se odveze u sigurnu zonu kod Policijske uprave Beverly Hillsa kako bi se sastali sa policajcima.


Foto: Instagram printscreen/francesca eastwood

Nakon što su oboje stigli na dogovorenu lokaciju, policajci su razgovarali s njima i primetili vidljive povrede na Francescinom dečku. 

Zbog toga je Francesca uhapšena i optužena za krivično delo porodičnog nasilja. Iako je Francescin dečko odbio medicinsku pomoć, dostupni podaci pokazuju da je Francesca platila kauciju od 50.000 dolara i ubrzo bila puštena iz pritvora.

Francesca je ranije bila deo rijaliti programa sa svojom porodicom 2012. godine, a takođe je glumila u filmovima kao što su "M.F.A." i "Clawfoot."

Njena majka je poznata glumica Frances Fisher, koja se proslavila ulogom majke Rose u filmu "Titanic."

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>