Region

Svet

Slavica Ćukteraš o bivšim ljubavima, prijateljstvima i odluci iz prošlosti! (VIDEO)

Slavica Ćukteraš nedavno je gostovala u popularnom "Amidži šou" kod Ognjena Amidžića, gde je otvoreno govorila o raznim detaljima iz svog života, uključujući svoje bivše ljubavi, prijateljstva i odluke iz prošlosti.

Slavica Ćukteraš o bivšim ljubavima, prijateljstvima i odluci iz prošlosti! (VIDEO) Foto: Youtube printscreen/TV Pink



Pevačica je kratko prokomentarisala svoj odnos s bivšim suprugom, rekavši da su "u ok odnosima," bez daljeg iznošenja detalja.

O bivšem dečku, Di-džeju Vladimiru Aćiću

Na pitanje o bivšem dečku, Di-džeju, Slavica je reagovala poprilično ravnodušno: "Ništa, šta ti mene pitaš." Kada joj je voditelj podsetio da je raskinula vezu u junu, ona je samo kratko dodala: "Dobro, i?"

Slavica je takođe progovorila o svom duetu sa Nemanjom Nikolićem, istakavši da nisu ni razgovarali tokom saradnje. Komentarisala je i kako su mediji tada imali pogrešnu percepciju njihovih odnosa unutar takmičenja "Zvezde Granda":

"Novinari su tada u to vreme imali pogrešnu percepciju stvari. Mislili su da se Tanja i ja svađamo, a uopšte nisu znali ko sa kim nije pričao," otkrila je Slavica.

Blisko prijateljstvo s Milicom Todorović

Pevačica je priznala da je jedna od njenih najboljih prijateljica Milica Todorović i otkrila zanimljivu anegdotu vezanu za Milicinog bivšeg dečka: "Nisam ga zvala, ali sam poslala poruku s njenog telefona u to ime," rekla je Slavica kroz smeh, pokazujući koliko su bliske i koliko se podržavaju.

Na pitanje da li je njen najveći greška bila napuštanje muzičke karijere zbog udaje, Slavica je iskreno odgovorila: "To sam se tako u tom trenutku osećala, sada gledam na to drugačije. Ne moram da stojim iza svake svoje reči koju sam izgovorila. Menjaju se mišljenja," dodala je Slavica, priznajući da se tokom godina njen stav o mnogim stvarima promenio.

Slavica Ćukteraš još jednom je pokazala svoju iskrenost i otvorenost, otkrivajući da nije uvek lako doneti odluke i da su osećanja i mišljenja podložna promenama.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>