Region

Svet

Ispovest pevačice o brutalnom napadu koje je doživela od supruga: Kada me je udario nogom u glavu, to je bio moj kraj!

Pre nekoliko dana, Bosna i Hercegovina je bila potresena incidentom u kojem je poznati muzičar Adis Cigura fizički napao svoju suprugu, pevačicu Aldinu Bajić.

Ispovest pevačice o brutalnom napadu koje je doživela od supruga: Kada me je udario nogom u glavu, to je bio moj kraj! Foto: Instagram printscreen



Prema informacijama iz lokalnih medija, već neko vreme se šuškalo da njihov brak prolazi kroz ozbiljnu krizu, a tenzije su se dodatno pojačale kada su par počeli da otkazuju zajedničke nastupe.

Policiji je 1. oktobra prijavljeno porodično nasilje u kojem je osumnjičeni C. A. napao svoju suprugu B. A.

Odmah po prijavi, policijski službenici su reagovali, priveli Adisa i zadržali ga u pritvoru. Nakon kriminalističke obrade, osumnjičeni je predat Kantonalnom tužilaštvu Zeničko-dobojskog kantona. Sudija Općinskog suda u Zenici mu je odredio pritvor u trajanju od 30 dana, što je potvrdio portparol policije za medije.

U svojoj prvoj izjavi nakon incidenta, Aldina Bajić je otvoreno progovorila o događajima te večeri i o svojim osećanjima.

„Nikada mi nijedan momak, pa čak ni oni koji su važili za opasne tipove, nije rekao ružnu reč, a kamoli podigao ruku na mene. Sve to zbog toga što sam bila korektna i poštena. Kada volim, volim iskreno i verno, ali kada osetim da se traži previše od mene, kada nestane privatnog života, sve počinje da se urušava,“ izjavila je Aldina za "Atvbl.rs".

Pevačica je dodatno pojasnila da se stidi onoga što se dogodilo i da nije imala snage da pogleda snimak incidenta koji se proširio po društvenim mrežama.

„Kada me je udario nogom u glavu, to je bio moj kraj. Taj snimak ne mogu i ne želim da pogledam. Strašno me je sramota zbog svega što se dogodilo, toliko da ne mogu sebe da pogledam u ogledalo. Ne znam zašto, ali osećam stid,“ rekla je pevačica, sa očiglednim bolom u glasu.

Aldina je takođe istakla da su njena ljubav prema životinjama, posebno psima i mačkama, njena jedina "greška" i da se zbog toga ne oseća krivom.


Foto: Instagram printscreen.aldinalove

„Živela sam sa malo, uz svoju porodicu, i to je moj način života. Ne mogu da kreiram pare ili ispunim zahteve koji nisu realni,“
rekla je Aldina, aludirajući na očekivanja svog supruga.

Pevačica se danas suočava s posledicama nasilja, a njena iskrena ispovest potresla je mnoge, dok se slučaj sada nalazi u rukama pravosuđa.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>