Region

Svet

Indi Aradinović otvoreno: U Parizu su me tukla dva muškarca, bila sam ljubavnica!

U emisiji "Amidži šou," voditelj Ognjen Amidžić ugostio je pevačku ekipu, među kojima je bila i pevačica Indira Aradinović Indi.

Indi Aradinović otvoreno: U Parizu su me tukla dva muškarca, bila sam ljubavnica! Foto: Youtube printscreen/TV Pink



Tokom razgovora, Indi je šokirala publiku kada je otkrila da su je dva muškarca fizički napala u Parizu, događaj koji je ostavio duboke posledice po njeno zdravlje.

Amidžić je postavio nekoliko pitanja o njenom privatnom životu, uključujući brak sa Dancem iz 2022. godine. „Udala si se bila za Danca, ali je posle samo četiri meseca usledio razvod,“ pročitao je Ognjen.

Indi je na to odgovorila: „Tri meseca, pa toliko traje magija crne, mađioničari znaju to.“

Kada je Ognjen spomenuo spekulacije o njenoj vezi sa Šerifom Konjevićem, ona je negirala glasine, rekavši: „Nikada u životu, to je bio mali skandal zbog dueta koji imamo, ali je pesma stvarno kvalitetna.“

Indi je otvoreno govorila i o svom iskustvu kao ljubavnica. „Bila sam ljubavnica, da, ne znam da li bi svaka žena probala, ali mnoge probaju pa se za**bu,“ rekla je.

Najpotresniji deo razgovora bio je kada je podelila svoju priču o napadu u Parizu 2012. godine.

„Dva muškarca su me tukla u Parizu. To se desilo i o tome se nije mnogo pričalo, ni ja nisam govorila o tome. Nosim velike posledice zbog tog događaja i još uvek se lečim,“ iskreno je priznala Indi, izazivajući muk u studiju.


Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>