Elita 8

Parovi

Šokantno pomirenje Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića: Marko Djedović oštro osudio Anu!

Vest o pomirenju Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića izazvala je lavinu komentara, a novinar Marko Đedović nije krio svoje nezadovoljstvo njenim potezom, nazvavši ga šamarom svim žrtvama nasilja.

Šokantno pomirenje Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića: Marko Djedović oštro osudio Anu! Foto: Printscreen Youtube/Alo RS




Vlasnik Hajp televizije iznenadio je javnost informacijom o ponovnom zbližavanju Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića. Vest o njihovom pomirenju brzo se proširila i izazvala brojne reakcije, a među prvima ju je komentarisao novinar i bivši učesnik rijalitija, Marko Đedović.

Ana je govorila kako je Zvezdan bio nasilan prema njoj, a sada se pojavljuje u njegovom društvu. Ovakav potez je kao šamar svim ženama koje su pretrpele nasilje. Cela njena priča sada deluje kao farsa - izjavio je Đedović. - Svojim postupcima pružila mi je odličnu priliku za kontra tužbu, nakon svega što je rekla i objavila o meni. Neverovatno je da ona ne objavljuje slike sa unučetom, već sa osobom koju je nazivala dželatom - dodao je Đedović tokom gostovanja na Red TV-u.

Đedović je takođe komentarisao najnovija dešavanja u rijalitiju "Elita 8", otkrivajući kako ponekad poželi da se vrati u Belu kuću zbog toga što ga često pominju. Posebno ga je privukao odnos Anđele Đuričić i Nenada Marinkovića Gasttozza, koje je pohvalio, što je nesvakidašnje s obzirom na njegove oštre kritike prema učesnicima.



ASTROLOGIA:
Ulazimo u jednu od najuzbudljivijih nedelja ovog oktobra!



Pomirenje Zvezdana i Ane - objava na Instagramu
Foto: Printscreen Youtube/​Hype tv



Anđela i Gastoz su mi baš lep par, zabavno je kako se on trudi da je osvoji. Nisam ranije komentarisao Anđelu jer čekam njeno izvinjenje zbog nekih priča iz prethodnih sezona. Njihova igra flertovanja je interesantna i voleo bih da to potraje što duže - rekao je Đedović.

Na kraju, Đedović je izneo kritiku prema Ivanu Marinkoviću, koji, kako tvrdi, pokušava da umanji značaj Gastoza u očima Anđele, prisećajući se njihovih zajedničkih izlazaka. - Ivan se uvek trudi da sabotira Gastoza, jer mu smeta što su glavna tema. Taj ološ jednostavno ne može da podnese njihovu popularnost. - zaključio je Đedović za Alo!
 

Dragana Mirković demantovala podršku Zvezdanu i Ani: Ne poznajem ih!



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>