Region

Svet

Šok na setu: Hrvatski glumac povraćao zbog scene ljubljenja s koleginicom!

Hrvatski glumac Asim Ugljen otkrio je neobičnu situaciju sa seta koja se završila na neočekivan način.

Šok na setu: Hrvatski glumac povraćao zbog scene ljubljenja s koleginicom! Foto: Instagram printscreen



 Gostujući u jednoj emisiji na HRT televiziji, podelio je svoje iskustvo snimanja scene ljubljenja sa koleginicom Anom Gruicom Uglešić. Incident je bio toliko neugodan da ga je čak doveo do povraćanja.

"Asim Gruica je jedina žena s kojom sam se ljubio u kadru i nakon toga povraćao", otkrio je Asim kroz smeh, dodajući da mu je, uprkos svemu, rad sa Anom bio sjajno iskustvo.

 "Nije bila njena greška, stvarno. Imala je nekakav pastelni zeleni ruž na usnama, i bilo je jako vruće. Taj ruž se rastopio, počeo je da mi se sliva niz grlo, i nikako nisam mogao da objasnim usred scene šta se dešava. Sve je to trajalo predugo, a ona je mislila da se šalim i zbog toga me je još jače zagrlila. Kada je scena konačno završila, jednostavno nisam mogao da izdržim i ispovraćao sam se. Ana se smejala i rekla: 'Vidi ga, ljubio se sa mnom i odmah povraća,'" prisetio se glumac kroz šalu.


Foto: Instagram printscreen

Asim je dodao da mu snimanje scena ljubljenja nikada nije bilo prijatno. "Ne volim scene ljubljenja, nikad ih nisam voleo jer mi je uvek neugodno, ne znam šta smem, a šta ne smem," priznao je glumac. Zanimljivo je da mu je, prema njegovim rečima, lakše da snima intimne scene jer su one, kako kaže, manje intimne. 

Njegovo iskustvo sa seta pokazuje da čak i naizgled jednostavne scene mogu biti izuzetno izazovne za glumce, pogotovo kada se dogode neočekivane situacije kao što je ova.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>