Svet

Region

Sluškinjina priča: Snimanje finalne sezone počelo, evo šta nas očekuje u šokantnom finalu!

Finalna sezona serije "Sluškinjina priča" donosi uzbudljive trenutke za glavne likove, a evo kada možete očekivati nove epizode i šta će se desiti nakon dramatičnog kraja pete sezone.

Sluškinjina priča: Snimanje finalne sezone počelo, evo šta nas očekuje u šokantnom finalu! Foto: Printscreen Youtube/Movie Addicts



Produkcija šeste i finalne sezone popularne serije "Sluškinjina priča" zvanično je počela, a ovu vest je podelila glavna glumica Elizabet Mos putem društvenih mreža. Ona je, osim glavne uloge, ponovo zauzela i mesto rediteljke. Serija, bazirana na istoimenom romanu Margaret Atvud, smeštena je u distopijski svet gde su žene prisiljene da rađaju decu za vladajuću klasu muškaraca zbog niskih stopa plodnosti.

Od 2017. godine, kada je serija prvi put emitovana, publika je pratila protagoniste, uključujući Elizabet Mos, Ivon Strahovski i Madelin Bruver, dok su seriji prenele veliki uspeh. "Sluškinjina priča" je osvojila čak 15 Emi nagrada, postavši prva Hulu produkcija koja je osvojila toliki broj prestižnih priznanja.

 

Kada možemo očekivati finalnu sezonu?


Iako je prvobitno bilo planirano da šesta sezona počne sa snimanjem 2022. godine, štrajk holivudskih radnika, kao i trudnoća Elizabet Mos, odložili su planove. Trenutno se očekuje da će najnovije epizode biti emitovane tokom 2025. godine.


Možda vas interesuje:
Kako mi je magnezijum hlorid promenio život: Istinita priča sveštenika!


Objava na Instagramu


 

Šta će se dogoditi u finalnoj sezoni?


Peta sezona je završena napetim trenucima gde su Džun i Serena pobegle iz Toronta u Vankuver, dok vlasti tragaju za njima. Džun doživljava nesreću, a njen muž Luk nagovara je da pobegne sa bebom Nikol, dok ona u vozu nailazi na neočekivanu osobu. Šesta sezona obećava rasplet ove uzbudljive priče.
 

Serija Ringišpil epizoda 2: Lenka tiho pati! (VIDEO)


 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>