Region

Svet

Aleksandra Prijović otkrila detalje ljubavne priče sa Filipom: Gest koji ju je osvojio zauvek!

Pre šest godina, Aleksandra Prijović izgovorila je sudbonosno "da" Filipu Živojinoviću, ali njihov početak krije priču o prvom susretu i gestu koji je zauvek osvojio Aleksandrino srce. Saznajte kako je Filip svojim pažljivim ponašanjem uspeo da osvoji jednu od najpopularnijih pevačica na domaćoj sceni.

Aleksandra Prijović otkrila detalje ljubavne priče sa Filipom: Gest koji ju je osvojio zauvek! Foto: Printscreen Youtube/Lutajuca kamera




Aleksandra Prijović i Filip Živojinović su pre šest godina zakoračili u brak, a danas su jedan od najomiljenijih parova na javnoj sceni, kako u privatnom, tako i u poslovnom životu. Aleksandra je jednom prilikom podelila detalje o početku njihove ljubavne priče, otkrivajući da su se često sretali na različitim događajima, ali bez formalnog upoznavanja. U više navrata viđali su se i na privatnim zabavama kod Lepe Brene i Bobe Živojinovića, ali tek kasnije je došlo do njihove veze.


Nisam sigurna gde smo se prvi put upoznali, ali sudbina nas je spojila. Pre nego što smo postali par, često smo se viđali na raznim mestima, ali tek kasnije smo se zbližili - prisetila se Aleksandra. Kada su se konačno upoznali, odmah je znala da je Filip "onaj pravi". Njihov prvi poljubac dogodio se u njenom stanu na Voždovcu, a od tog trenutka postalo joj je jasno da će se udati za njega.


Venčanje Aleksandre Prijović i Filipa Zivojinovica
Foto: Printscreen Youtube/Lutajuca kamera 


Posebno je istakla kako ju je osvojio svojom pažljivošću i manirima. Na prvom sastanku Filip je insistirao da joj donese nešto za piće, a kada je Aleksandra rekla da pije samo vodu, on se pojavio sa celim paketom flaširane vode. Taj mali gest ju je duboko impresionirao, jer je shvatila da Filip obraća pažnju na detalje i na ono što govori.

Aleksandrina iskrena priča o ljubavi sa Filipom pokazuje koliko su pažnja, podrška i međusobno poštovanje ključni za njihov skladan odnos.

Viber

Autor: O.J
Izvor: Blic

Povezane vesti:


>