Svet

Region

Tupacov polubrat sumnja u iskrenost P. Diddy-a u vezi s umešanošću u ubistvo slavnog repera

Maurice Mopreme Shakur, polubrat pokojnogTupacka Shakura, izjavio je da ne veruje da je Sean "Diddy" Combs iskren kada je negirao bilo kakvu vezu sa ubistvom svoje hip-hop ikone 1996. godine.

Tupacov polubrat sumnja u iskrenost P. Diddy-a u vezi s umešanošću u ubistvo slavnog repera Foto: Instagram printscreen/iamdiddy



U razgovoru sa Pirsom Morganom, Mopreme je izrazio svoje nedoumice u vezi sa Combsovim izjavama o smrti repera.

Mopreme je rekao: "Moje mišljenje je da ne verujem da je to bila 100% iskrena izjava."

On je dodao: "Moramo da saznamo šta je istina, a šta laž. Šta je stvarno, a šta ne."

Tupacov zloglasni ubilački napad u Las Vegasu dogodio se usred žestokog rivalstva sa Kombsom i Kristofrom "Notorious B.I.G". Mopreme se prisetio jednog susreta s Kombsom, koji je organizovao DJ Big Boi.

Tokom tog susreta, Diddy je uveravao Mopremea o svojoj nevinosti: "Rekao je da nema nikakve veze sa ubistvom mog brata."

Mopreme mu je odgovorio: "Istina tek treba da izađe na videlo, pa ćemo videti." Sada, 27-28 godina kasnije, primećuje se sumnja u Kombsovu izjavu, kao i u sve druge nedoumice koje ljudi imaju. Na pitanje da li veruje da je Kombs bio neiskren, Mopreme je rekao: "Veoma moguće, i tako izgleda, po mom mišljenju."

Mopreme je predložio da se obnovi istraga o optužbama. Didi je uvek snažno negirao bilo kakvu umešanost u Tupakovo ubistvo i nikada nije bio optužen u vezi sa tim slučajem.

Trenutno, P. Diddy se nalazi u pritvoru u Bruklinu, gde je optužen za seksualnu trgovinu, rekettiranje i prevoz radi bavljenja prostitucijom. On se izjasnio da nije kriv ni po jednoj tački optužnice, a suđenje mu je zakazano za maj 2025. godine

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>