Elita 8

Parovi

Marija Kulić otkrila šokantne detalje: Zola traži novac od Miljane, tužba je neizbežna!

Marija Kulić progovorila o teškim trenucima posle Miljanine četvrte kiretaže i otkrila da će tužiti Lazara Čolića Zolu zbog emotivne i finansijske manipulacije nad njenom ćerkom. Saznajte kako je Zola tokom leta tražio novac od Miljane i šta planira Marija!

Marija Kulić otkrila šokantne detalje: Zola traži novac od Miljane, tužba je neizbežna! Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs



Marija Kulić otvoreno je progovorila o poslednjim stresnim događajima u životu njene ćerke Miljane, otkrivajući detalje njihove turbulentne prošlosti, kao i planove za pravne akcije protiv Lazara Čolića Zole. U emotivnom razgovoru za "Rijaliti rešetanje", Marija je istakla da je veoma teško podnela Miljaninu četvrtu kiretažu, koja se dogodila pre samo nekoliko dana, i dodala da ju je cela situacija iscrpla i emotivno i fizički.

Na pitanje o odnosu Miljane i Zole, Marija je priznala da njihova veza nikada nije funkcionisala na duge staze, podsećajući da tokom leta Zola konstantno tražio novac od Miljane, pa čak i od nje lično. Tokom njihovih razgovora, Miljana je, prema Marijinim rečima, često bila pod pritiskom da mu finansijski pomaže, iako je bilo jasno da će Zola nastaviti s istim ponašanjem.



Marija Kulić govori o teškoj situaciji sa Miljanom
Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs


Marija je takođe naglasila da čuva Miljanin novac, jer je Zola stalno isticao kako je novac kod nje, što mu očigledno smeta. Ona planira da ga tuži i zatraži zabranu prilaska, jer smatra da Zola svesno koristi Miljaninu ranjivost i zdravstveno stanje kako bi iz nje izvukao novac. Kulićka je dodala da je Miljana, uprkos svim problemima, zahvalna što joj majka pomaže da sačuva novac, jer bi inače sve potrošila.

Kroz ovaj razgovor, Marija je jasno stavila do znanja da više neće tolerisati Zolino ponašanje i da će preduzeti sve neophodne korake kako bi zaštitila svoju ćerku, jer je Miljana potrebna svom detetu zdrava i stabilna.

 

Dragana Mirković demantovala podršku Zvezdanu i Ani: Ne poznajem ih!



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>