Region

Svet

Marija Šerifović pruža pomoć porodici u teškim uslovima - dirnuta pričom majke i ćerke!

Pevačica Marija Šerifović nije ostala ravnodušna na potresnu priču porodice Rašić, koja živi u šupi bez osnovnih uslova za život. Njena reakcija na društvenim mrežama izazvala je talas podrške i humanitarnih akcija u cilju pomoći ovoj porodici.

Marija Šerifović pruža pomoć porodici u teškim uslovima - dirnuta pričom majke i ćerke! Foto: Printscreen Youtube/BHRT



Poznata pevačica Marija Šerifović je nedavno izrazila želju da pomogne porodici Rašić, koja se suočava sa veoma teškim životnim uslovima. Tamara Rašić i njena jedanaestogodišnja ćerka Ognjenka trenutno žive u skromnoj, trošnoj šupi, bez vode i kupatila, što im otežava svakodnevni život. 

Njihova priča je postala poznata nakon što je Tamara putem društvenih mreža podelila video, opisujući tešku situaciju i naglašavajući koliko je važno da njena ćerka ima pristup osnovnim uslovima za život, poput toplog doma i kupatila.



Instagram objava - komentar Marije Šerifović


Dirnuta njihovom pričom, Marija je na Instagram profilu Fondacije Tamare Misirlić ostavila komentar u kome je zamolila da je neko iz organizacije kontaktira, kako bi pomogla porodici Rašić. Ovaj gest izazvao je veliku pažnju javnosti, pokrenuvši talas solidarnosti i podrške za porodicu. Njihova situacija podstakla je mnoge ljude da se uključe u humanitarnu akciju, pružajući donacije ili konkretnu pomoć kako bi se ovoj porodici omogućili dostojanstveni uslovi za život.
 

Haris Džinović o kontaktu sa Melinom - Ne krivim je! (VIDEO)



 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>