Region

Svet

Haris Džinović o kontaktu sa Melinom - Ne krivim je! (VIDEO)

Nakon zvaničnog razvoda od supruge Meline, Haris Džinović se osvrnuo na njihov odnos u emisiji "Premijera vikend specijal", gde je podelio detalje o tome kako nemaju više kontakt i da ne želi da komentariše privatne stvari. U opuštenom razgovoru govorio je o svakodnevnim momentima iz braka, a dotakao se i tema o poverenju i budućnosti brakova u modernom svetu.

Haris Džinović o kontaktu sa Melinom - Ne krivim je! (VIDEO) Foto: Printscreen Youtube/Pink.rs




Haris Džinović, popularni pevač narodne muzike, nedavno je okončao brak sa dugogodišnjom suprugom Melinom Džinović. Gostujući u emisiji, pevač je prvi put javno govorio o trenutnom odnosu sa modnom kreatorkom. Na pitanje voditeljke da li su održavali kontakt nakon podnošenja papira za razvod, Haris je kratko odgovorio:

Nemamo nikakav kontakt, ali ne bih to mnogo komentarisao. To su privatne stvari i tiču se samo nas dvoje - istakao je pevač, diskretno izbegavši dalje detalje o razlazu.

Međutim, tokom razgovora, Džinović je ipak pomenuo bivšu suprugu kada se povela tema o njenoj ulozi u njihovom zajedničkom životu. Na pitanje da li mu je pomagala oko kućnih poslova, s obzirom na njegovu čestu odsutnost zbog nastupa, Haris je otvoreno rekao:

Nikada nije bila preterano uključena u domaćinstvo. Napravila je svega nekoliko pita tokom života. Ali, ne zameram joj. Uvek smo imali šofere i kućne pomoćnice, pa nije bilo potrebe da ona sprema i čisti. Naučila je ponešto uz mene, ali nije mnogo kuvano kod nas - priznao je pevač kroz smeh.

Na kraju intervjua, voditeljka ga je pitala da li i dalje veruje ženama nakon svih životnih iskustava. Džinović je odgovorio:

Verujem dok me ne razuvere. Ako me neko jednom slaže, prestajem da verujem. Što se brakova tiče, mislim da se stvari menjaju i da polako idu u smeru da brakovi postanu sve ređi. Ne mislim da će skroz nestati, ali primećujem promene - zaključio je Haris Džinović.
 

Marija Kulić otkrila šokantne detalje: Zola traži novac od Miljane, tužba je neizbežna!



Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>