Region

Svet

Udovica Sinana Sakića otvorila dušu - Uzimala sam novac na kamatu!

Udovica pevača Sinana Sakića otvorila dušu o teškom periodu, nakon što je Sinan pre šest godina preminuo. Molila sam za pomoć njegove kolege, kaže ona i dodaje da je ipak uzimala novac na kamatu!

Udovica Sinana Sakića otvorila dušu - Uzimala sam novac na kamatu! Foto: Printscreen Youtube/Telegraf





Udovica legendarnog pevača Sinana Sakića, Sabina, otvorila je dušu o teškim trenucima kroz koje je prošla nakon njegove smrti pre šest godina. Sabina je priznala da se suočila sa ozbiljnim finansijskim poteškoćama, a ni Sinanova porodica, ni njegove kolege nisu joj pružili pomoć kada joj je bila najpotrebnija. Da bi prebrodila tešku situaciju, bila je prinuđena da uzme novac na kamatu.

Sabina se prisetila i emotivnih trenutaka iz Sinanovih poslednjih dana života. Istakla je da je pevač, u želji da provede svoje poslednje trenutke kod kuće, prekinuo sve bolničke tretmane. Lekari su ga svakodnevno obilazili, a on je preminuo u njenom naručju, u njihovom domu. Planirali su transplantaciju jetre u Turskoj, gde bi Sabina bila donator, ali, nažalost, to nije uspelo.
 

Marija Šerifović pruža pomoć porodici u teškim uslovima - dirnuta pričom majke i ćerke!




Pevač Sinan Sakić daje intervju
Foto: Printscreen Youtube/Telegraf


Što se tiče odnosa sa Sinanovom porodicom, Sabina je otkrila da nikada nisu imali blisku vezu i da su odnosi bili zategnuti još pre njenog braka sa Sinanom. Nakon njegove smrti, problemi su se produbili, a ona je ostala bez ikakve podrške, kako emotivne, tako i finansijske:  -  "Bilo mi je momenata što se nisam znala snaći. Prvih deset dana sam izgubila 17 kilograma, samo sam sedela i ćutala, verovatno sam doživela neki mentalni šok. Tako sam dve godine, pa sam progovorila. Teško mi je što me niko nije pozvao da pita. Bilo je teških trenutaka i finansijskih gde nisu hteli da mi pomognu. Stan koji sam mu prepisala posle njegove smrti, tom zatvoreniku (Rašidu), prodao je za 11.000 evra."

Na kraju, Sabina je priznala da je morala da se snađe sama, pa čak i da pozajmi novac kako bi preživela najteže trenutke.
 

Dragana Mirković demantovala podršku Zvezdanu i Ani: Ne poznajem ih!

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>