Region

Svet

Jelena Bačić Alimpić otkrila razlog zbog čega je dala otkaz na Pinku: Dobila sam ih na sudu!

Spisateljica i televizijska voditeljka Jelena Bačić Alimpić gostujući u emisiji “Pretres”, koju vodi Stefan Usiljanin na Hype televiziji, otkrila je pravi razlog odlaska sa ružičaste televizije.

Jelena Bačić Alimpić otkrila razlog zbog čega je dala otkaz na Pinku: Dobila sam ih na sudu! Foto: Printscreen Youtube/Hype



Tokom razgovora, Jelena je otvorila dušu i podelila svoje iskustvo o detinjstvu, odrastanju, kao i borbi za opstanak. Njena karijera, koja obuhvata razne aspekte televizijskog rada i pisanja, bila je tema razgovora.

Na pitanje o broju televizijskih emisija koje je vodila, Jelena se nasmejala i priznala da je pokušala da izbroji sve, ali joj to nije pošlo za rukom. "S godinama, kako se posao povećavao, tako je i meni postajalo sve teže," rekla je.

Pominjući svoju ljubav prema televiziji, Jelena se osvrnula na vreme koje je provela na različitim televizijskim stanicama pre nego što je napisala svoj prvi roman. "Kada sam napisala svoj prvi roman, shvatila sam da je pisanje zapravo moja najveća strast," istakla je ona.

Jedna od najzanimljivijih tema razgovora bila je njena odluka da napusti televiziju Pink nakon dugogodišnjeg rada. Usiljanin ju je direktno upitao o razlozima ove odluke.

"U tom trenutku, osećala sam se kao da ću ili dati otkaz ili se jednostavno slomiti," objasnila je.

"Bilo je to prezasićenje koje sam osećala. Provela sam više od tri decenije pred kamerama, i jednostavno mi je postalo zamorno. Kada radite nešto na silu, to nikada ne može biti dobro."

Jelena je nastavila: "Moje zdravlje je bilo na kocki, završila sam na VMA zbog stresa. Došlo je do trenutka kada sam znala da je vreme da se povučem."

Kada je reč o neisplaćenim platama, voditelj je pitao: "Da li je tačno da ste imali problema s neisplaćenim platama?"



"Da, Pink mi duguje devet plata, ali sve je to već rešeno na sudu," rekla je Jelena sa olakšanjem. "Bila sam u situaciji da plaćam kredit i izdržavam dvoje dece. Napustila sam posao, ali sam već imala gotove rukopise za ‘Ringišpil’ i ‘Pismo Gospođe Vilme’. Donela sam možda najhrabriju odluku u svom životu – da se potpuno posvetim pisanju."

"Da li vam je to bio okidač za odlazak?" upitao je Usiljanin.

"Naravno. Raditi devet meseci i na kraju biti u situaciji da jedva preživljavate nije bilo održivo. Bilo je vreme za promenu," zaključila je Jelena Bačić Alimpić, dok je njena priča ostavila snažan utisak na sve gledaoce.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>