Region

Svet

Region

Akcija, drama i nezgode: Iza kulisa serije BESA koja je osvojila publiku!

Popularni glumac Raša Bukvić, poznat po ulozi glavnog junaka Uroša Perića u hit triler seriji, nedavno je doživeo nezgodu tokom snimanja druge sezone.

Akcija, drama i nezgode: Iza kulisa serije BESA koja je osvojila publiku! Foto: Youtube printscreen/K1



U jednoj od najzahtevnijih scena, koja uključuje akcijsku tuču u improvizovanom bazenu, Bukvić je udario zube zbog promenjivog nivoa vode.

“Srećom, nije bilo ništa ozbiljno i uspeo je bez problema da završi snimanje,” izjavila je producentkinja serije, Tea Korolija, za Informer.

Ova serija, bogata atraktivnim akcionim scenama, donela je i manje povrede među glumcima, što je, kako Korolija ističe, deo posla.

Jedna od ključnih scena u seriji je i dramatični trenutak kada Mima (Rale Milenković) ulazi u Uroševu kuću i, preteći pištoljem, maltretira njegovu decu, Unu (Milica Gojković) i Vidan (Istok Šunter). "To je dramska i emotivna scena koja je zahtevala ceo dan snimanja, iako možda gledaocima tako ne deluje," objašnjava Korolija.

Pored toga, scena u kojoj Dardan Beriša (Arben Bajraktaraj) saopštava supruzi Teuti (Gresa Palaska) tragičnu vest o pogibiji njihove ćerke takođe je bila veoma iscrpljujuća za sve učesnike.

Bukvić je istakao kako se oseća sigurno u ovakvim situacijama, verovatno zbog prethodnih iskustava u sličnom žanru: “Imao sam osećaj da mogu sam sve to da izvedem, pa sam odlučio da mi nije potrebna zamena.”

Ova serija ne samo da privlači publiku svojim uzbudljivim zapletima, već i izazovima sa kojima se suočavaju glumci tokom snimanja, čime postaje još zanimljivija.

 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>