Region

Svet

Desingerica pokušao da nahrani Cecu: Pevačicina reakcija je HIT - Hoćeš da šurneš? (VIDEO)

Hit snimak Cece Ražnatović i Desingerice postao je pravi viral na internetu!

Desingerica pokušao da nahrani Cecu: Pevačicina reakcija je HIT - Hoćeš da šurneš?  (VIDEO) Foto: TikTok printscreen/Ceca



Popularni reper Dragomir Despić, poznatiji kao Desingerica, gostovao je u emisiji "Ceca Show", a ono što je privuklo najviše pažnje bio je njihov zabavan ručak tokom pauze snimanja.

Atmosfera je bila opuštena i smešna, a sve je kulminiralo kada je Desingerica pokušao da nahrani Cecu. Dok je objašnjavao kako pravilno treba jesti, rekao je pevačici: "Šuri ovo!"

Ceca se odmah našalila i uzvratila: "Hoćeš da šurneš?"

Reper je duhovito odgovorio: "Samo, rekla je Višnja da prvo moraš ti da šurneš. Ako se otruješ, da ne jedem i ja."

Ceca se smeškala i odgovorila s dozom humora: "A ja sam kao degustator ovde?"

Njihov razgovor je već bio dovoljan da publika uživa, ali Desingerica nije odustajao. Kada je primetio da Ceca izbegava da umoči hleb u ručak, dao joj je uputstva:

 "A ne radi se tako! Ne jede se tako. Sad ću da ti pokažem, ovako se jede." Zatim je umočio lepinju u ručak kao pravi majstor.

Na to je Ceca kroz smeh odgovorila:

"Pa to ti umači! Pa pogledaj ti si kao motka za veš! Ti možeš da umačeš, a gledaj ja, moram da pazim šta jedem. Jesi lud?Dečko, hleb se lepka na pogrešnim mestima! Prijatelju, ti si '93, ja sam '73."

Na kraju, iako je pokušala da izbegne zalogaj, nije uspela. Njihov humorističan razgovor i prijateljska atmosfera nasmejali su sve koji su pratili snimak, a ovaj trenutak je dokaz da su Ceca i Desingerica pravi majstori zabave.

Video možete pogledati ovde.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>