Region

Svet

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ponovo zajedno: Pomirenje podržala Dragana Mirković!

Nakon burnih sukoba u "Zadruzi 6", Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić su iznenadili javnost objavom zajedničkih fotografija na Instagramu. Njihovo pomirenje, koje je izazvalo brojne reakcije, dobilo je i podršku folk dive Dragane Mirković, koja je ostavila simboličan komentar na objavi.

Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić ponovo zajedno: Pomirenje podržala Dragana Mirković! Foto: Printscreen Youtube/Blic/Hype



Drugoplasirana učesnica šeste sezone rijalitija "Zadruga", Ana Ćurčić, ponovo je u centru pažnje zbog svog neočekivanog pomirenja sa bivšim partnerom Zvezdanom Slavnićem. Njihove zajedničke fotografije su objavljene na društvenoj mreži Instagram, izazvavši burne reakcije među pratiocima i obožavaocima. Posebnu pažnju privukla je i folk zvezda Dragana Mirković, koja je ispod fotografije ostavila četiri emotikona aplauza, jasno izražavajući podršku njihovoj odluci.



Podrška Dragane Mirković


Ovaj potez iznenadio je mnoge, posebno jer je Ana ušla u "Zadrugu" kako bi se suočila sa Zvezdanom zbog navodnog fizičkog i verbalnog zlostavljanja tokom njihove 13-godišnje veze. Iako je prošle godine protiv njega podnela tužbu, ovo pomirenje pokazuje da su uspeli da prevaziđu nesuglasice i ponovo pronađu zajednički jezik. Objavu Saše Mirkovića pogledajte OVDE.


  

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>