Zvezde Granda

Parovi

Drama na snimanju Zvezde Granda: Bosanac kritikovao izgled kandidata, Marija Šerifović stala u odbranu

Na snimanju emisije "Zvezde Granda" ponovo je došlo do nesuglasica između harmonikaša Dragana Stojkovića Bosanca i pevačice Marije Šerifović.

Drama na snimanju Zvezde Granda: Bosanac kritikovao izgled kandidata, Marija Šerifović stala u odbranu Foto: Youtube printscreen



Ova dvojica članova žirija često imaju različite stavove, a to se pokazalo i tokom poslednje epizode.

U trenutku kada je na scenu stupio takmičar Zoran Petrović Zole, članovi žirija su odmah pokazali svoje mišljenje. Aleksandar Milić Mili je prvi dao svoj glas, nakon čega su sledili i Svetlana Ceca Ražnatović, Marija Šerifović, kao i ostali članovi žirija, osim Snežane Đurišić koja se kasnije pridružila kada je čula Zoranovu izvedbu pesme "Pratim te" od Tošeta Proeskog.

Ovaj nastup je odmah osvojio svih osam glasova žirija, što je bila prva takva ocena u tekućoj sezoni. Ceca Ražnatović bila je oduševljena i pohvalila je Zoranovu izvedbu, ističući emociju i lepu boju glasa.


Foto: Youtube printscreen

Marija Šerifović je ubrzo dodala kako je prepoznala Zorana čim je počeo da peva i pohvalila njegov napredak u izvođenju. Snežana Đurišić se takođe složila sa ocenom da je Zoran pokazao iskustvo i potencijal za izuzetan vokal.

Međutim, situacija je eskalirala kada je Dragan Stojković Bosanac izneo komentar na Zoranov fizički izgled. Primetio je da se Zoran ugojio i uporedio ga sa Marijom Šerifović, što je izazvalo njenu momentalnu reakciju i ljutito dobacivanje Bosancu da ostavi takmičara na miru.

Uprkos šali, Bosanac je pohvalio Zorana kao talentovanog pevača, prisećajući se kako je nekada bio njegov kandidat i svirao kontrabas. Ana Bekuta je takođe dala svoje mišljenje, naglašavajući da Zoran peva srcem, što je za nju njegov najveći kvalitet.

Đorđe David je dao konstruktivnu kritiku Zoranu, ističući da iako se čuje trema, on ima veliki potencijal na sceni. Viki Miljković je zaključila da bi Zoranova godina mogla biti baš ova, naglašavajući koliko "Zvezde Granda" iznedre odlične pevače.

Na kraju, kada je došao trenutak da Zoran izabere svog mentora, uprkos očekivanjima Bosanca, on je odlučio da mentorstvo poveri Mariji Šerifović.
  

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>