Region

Svet

Neočekivani potez Milice Pavlović: Fanovi ostali bez teksta! (VIDEO)

Milica Pavlović se punom parom priprema za seriju koncerata koji je očekuju širom regiona u sklopu turneje "Lav", koju je započela prošle godine u Beogradu. 

Neočekivani potez Milice Pavlović: Fanovi ostali bez teksta! (VIDEO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Nedavno je posetila Rijeku, gde će 9. novembra 2024. godine nastupiti u dvorani Mladosti, priredivši svojim fanovima nezaboravnu muzičku noć.

Kako bi dodatno obradovala svoje obožavaoce, Milica se odlučila na nesvakidašnji potez. Naime, pevačica je posetila jedan restoran u Rijeci, gde je odlučila da se oproba u ulozi konobarice. Da bi se što bolje uklopila, obukla je uniformu, stavila kecelju i kačket te tako zakamuflirala svoj prepoznatljivi izgled.

Kada je ušla u restoran, niko nije primetio da je to zapravo popularna pevačica. Uzela je poslužavnik u ruke, odnela pića do stola i poslužila goste poput prave konobarice.

Četiri devojke za stolom nisu prepoznale Milicu, sve dok im nije postavila pitanje gde će biti 9. novembra. Kada su odgovorile da će ići na njen koncert, Milica je skinula kačket i kecelju, ostavivši ih potpuno iznenađene.

Nakon ovog simpatičnog susreta, Milica je sela sa njima i provela neko vreme u razgovoru, a kako je sve to izgledalo, možete pogledati u videu ispod. Podsetimo, Milica Pavlović će nakon Rijeke organizovati slična druženja sa fanovima i u Sarajevu i Banja Luci.

Video pogledajte ovde.

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus


>