Region

Svet

Dragana Mirković uživala u društvu poznatih glumaca: Odmah se oglasio Miloš Biković! (FOTO)

Dragana Mirković je na svom Instagram profilu podelila fotografiju sa glumcima Milošem Bikovićem i Miodragom Radonjićem.

Dragana Mirković uživala u društvu poznatih glumaca: Odmah se oglasio Miloš Biković! (FOTO) Foto: YouTube printscreen/Pink TV



Naša popularna glumačka ekipa, gostovala je u Beču sa predstavom "Laž" u režiji Nikole Ljuce.

Dragana je odlučila da pogleda predstavu, a svoje oduševljenje nije krila kada je objavila fotografiju sa našim popularnim glumcima.


Foto: Instagram printscreen/draganamirkovic

U opisu je napisala "Divno veče", a na njene reči nije ostao imun ni glumac Miloš Biković, koji je podelio njne post uz komentar "Hvala". 

Ovaj susret je očigledno bio povod za osmehe i dobro raspoloženje, a njihovo druženje izazvalo je brojne pozitivne reakcije među njenim fanovima. 

Dragana, poznata po svojoj prijateljskoj prirodi i ljubavi prema umetnosti, očigledno je uživala u društvu dva poznata glumca, koji su poznati po svojim ulogama u popularnim filmovima i serijama. 

Susret ovih umetnika pokazuje koliko Dragana ceni kvalitetno društvo i zajedničke trenutke sa istaknutim ličnostima domaće scene.


Foto: Instagram printscreen/draganamirkovic


Dragana je takođe podelila i sliku sa Jelisavetom Orašanin uz komentar -"Kakva je zgodnica ova Jelisaveta" - napisala je Dragana. 

Viber

Autor: J.B.
Izvor: Svet Plus

Povezane vesti:


>