Region

Svet

Karleuša: Nije problem biti sa oženjenim, problem je kada on hoće da se razvede!

Jelena Karleuša priznala aferu sa zauzetim muškarcem - Nije problem biti sa oženjenim muškarcem, već je problem kada on hoće da se razvede, e tu dolazi do velikih problema...

Karleuša: Nije problem biti sa oženjenim, problem je kada on hoće da se razvede! Foto: Printscreen Youtube/Informer




Pop zvezda Jelena Karleuša nedavno se razvela od fudbalera Duška Tošića, a u emisiji "4 i po žene" otvoreno je pričala o svom iskustvu sa oženjenim muškarcem. U najpopularnijem delu emisije pod nazivom "Ogoljena", Karleuša je priznala da je bila u vezi sa muškarcem koji je bio u braku, ali je naglasila da je pokušala da ga ubedi da ne napušta svoju suprugu. Uprkos njenom savetovanju, on je odlučio da se razvede.

- Problem nastaje kada oženjeni muškarac želi da se razvede zbog tebe, tu kreću komplikacije – rekla je Karleuša. Na pitanje zašto bi bila sa zauzetim muškarcem, odgovorila je: – Desi se, ponekad to nije planirano, i to može biti samo kratkotrajna avantura. Brak nije neka vrsta zatvora. Neke ljubavnice zapravo pomažu da se brakovi očuvaju, jer ubeđuju muškarce da ostanu sa svojim ženama - objasnila je pevačica.

Ona je podelila i lično iskustvo, otkrivši da je nakon te afere brzo zažalila, jer je muškarac odmah ostavio svoju ženu. - Ja sam bila ta koja ga je pokušala ubediti da ne ruši brak, ali to nije bio pravi brak, sve je bilo samo farsa - zaključila je Karleuša.


Možda vas interesuje:
Kako je voditeljka ostala bez posla u Zvezdama Granda nakon velike greške!




 

Viber

Autor: O.J
Izvor: svetplus.com

Povezane vesti:


>