Region

Svet

Saša Popović zabrinuo javnost: Vidno smršao nakon zdravstvenih problema!

Saša Popović, ikona domaće muzičke scene, iznenadio je javnost svojim značajno mršavijim izgledom nakon oporavka. Dok se bori sa zdravstvenim izazovima, fanovi jedva čekaju kada će ga ponovo videti u punom sjaju na sceni "Zvezda Granda".

Saša Popović zabrinuo javnost: Vidno smršao nakon zdravstvenih problema! Foto: Printscreen Youtube/Una televizija




Ekipa portala Republika nedavno je zabeležila prisustvo Saše Popovića ispred njegove kuće na Bežanijskoj kosi, gde se trenutno oporavlja. Prema dostupnim informacijama, njegovo zdravstveno stanje se značajno popravlja, što povećava šanse da će se uskoro vratiti u popularno takmičenje "Zvezde Granda", koje bez njegovog prisustva deluje drugačije.


Saša Popovic tokom davanja intervjua
Foto: Printscreen Youtube/Una televizija


Fotografije koje su privukle pažnju pokazuju da je Popović zbog bolesti izgubio dosta na težini, a na slikama se primećuje da je nosio širu garderobu i kačket, koji su dodatno istakli promene u njegovom izgledu. Ovaj dugogodišnji muzički producent, poznat po svojoj energiji i harizmi, sada se pojavljuje u opuštenijem izdanju, bez prepoznatljivog osmeha.

Nakon objave fotografija na društvenim mrežama, mnogi njegovi fanovi i kolege izrazili su želje za njegov brzi oporavak. Iako mu posete još uvek nisu dozvoljene zbog zdravstvenih razloga, Popović je i dalje poslovno aktivan, donoseći odluke u vezi s "Zvezdama Granda" iz svog doma, kako su preneli izvori bliski njemu.

Fotografije možete videti OVDE.

Možda vas interesuje:
Nika Tošić uzburkala javnost: Šokantan komentar pedofila na TikToku!

Viber

Autor: O.J
Izvor: Republika

Povezane vesti:


>